Şimşek transferde hareketli

Adana Demirspor, yeni sezon transfer çalışmalarına hızlı başladı. Liglerin bitmesinin ardından transfere hız veren Mavi-Lacivertli ekip, ilk önce Slovenya takımlarından Domzale’de forma giyen Bosna Hersekli 24 yaşındaki Nermin Hodzic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Mavi-Lacivertli ekip, Nermin Hodzic transferinden sonra stoper mevkisi için Sezer Özmen ile anlaştı. Devre arasından takımdan ayrılarak Ümraniyespor’a giden Özmen, Adana Demirspor’a geri döndü. Oyuncu vatani görevini tamamladıktan sonra imza atacak ve kadroya katılacak.

Adana Demirspor, Suriyeli orta saha oyuncusu 24 yaşındaki Aias Osman’la anlaşarak kadrosuna kattı. Mavi-Lacivertli ekibin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Dynamo Dresden ile sözleşmesi sone eren Aosman’ın bugünden itibaren takıma katılacağı ifade edildi. Aosman, daha önce FC Köln ve Regensburg takımlarında da oynadığı belirtildi. Adana Demirspor, bu transferlerden sonra sol bek için Özgür Özkaya’yı gündemine aldı. Geçen sezonu 1.Lig ekibi Altay’da geçiren başarılı oyuncuya Bursaspor ve B.B. Erzurumspor’un da talip olhduğu ifade edilirken Mavi-Lacivertlilerin transferi gerçekleştirmek için yoğun mesai harcadığı ifade edildi.

Öte yandan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak taraftarına çağrıda bulunarak “Benden duymadıkça hiçbir transfer haberine inanmayın” dedi. (HABER: Eylem USNEKER)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor