Sağlık-Sen Adana Teşkilatı Hazır

ADANA (BÖLGE)-Sağlık-sen Adana Şubesi tarafından 2019 yılı 1.Teşkilat Eğitimi 03.07.2019 tarihi Çarşamba günü Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı ve eğitim salonunda yapıldı.

Düzenlenen Eğitime Sağlık-Sen Şube Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Kadın Kolları ve Yönetimi, Gençlik Kolları ve Yönetimi, İlçe Temsilcileri ve Yönetimleri, İşyeri Temsilcileri, Danışma Kurulu Üyeleri(Delegeler), İhtisas Komisyonları, Engelliler Komisyonu, Şehit Yakınları ve Gazi Komisyonu ve Sendikanın ileri gelen teşkilat mensupları ile gönüllü temsilcileri katıldı.

Eğitim programı açılışında konuşma yapan  Şube Başkanı Bekir Nennioğlu ‘Sağlık çalışanlarının çok çeşitli sorunları bulunmakta bizler bu sorunları biliyoruz ve Sorun Varsa Çözümde Var Çünkü;Sağlık-sen var diyoruz. Bir ve bütün olduğumuz takdir de çözüme kavuşturamayacağımız hiç bir sorunumuz bulunmamaktadır. Şube olarak bugün düzenlediğimiz eğitimin ana gayesi birlik ve beraberliktir. Üyelerimizi size sizleri Allah’a emanet ediyorum. ‘ dedi. 

Adana Memur-sen Baskanı Mehmet Sezer açılış konuşmaların da ‘Bugün Sağlık-sen Şubemiz tarafından düzenlenen eğitim diğer sendika şubelerimiz tarafından örnek alınmalıdır. Bilinçli teşkilat Erdemliler hareketi bizim sendika anlayışımız da düsturumuzdur. Eğitiminizin verimli geçmesini Allah’tan niyaz ederim.’ dedi. 

 Eğitim kapsamında 25.Dönem Adana Milletvekili, Strateji Uzmanı Sayın Sadullah KISACIK, Etkili İletişim konusunu,Yönetim Danışmanı, Endüstri Mühendisi Barış AVCI Bakış Aşısı konusunu, Sendikacılığa Genel Bakış  konusunu  Adana Sağlık-Sen Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Sendikal Mevzuat konusunu Şube Baskan Yardımcısı  Dr. Ahmet YÖNDER anlattı.

Teşkilat mensuplarının çok memnun kaldığı eğitimde, katılım belgeleri ve eğitim dökümanları verildi.

Teşkilat mensupları eğitimin sonu düzenlenen akşam yemeğinin ardından eğitimlerinin kazanımlarını saha da uygulama heyecanı ile eğitimlerini tamamladılar.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor