Murat Sancak, antrenmanda

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Adana Demirspor, lig hazırlıklarının ilk etabını bitirdi. Kulüp Başkanı Murat Sancak antrenmana gelerek futbolculara başarı dileğinde bulunup, teknik heyetle de görüştü.

Lig hazırlıklarının ilk etabına 2 Temmuz’da Adana’da başlayan Adana Demirspor yaptığı son antrenmanla kampı tamamladı. 10 gün boyunca kendi tesislerinde  çalışan mavi lacivertli futbolcuların   aynı zamanda sağlık kontrolleri ve testleri de yapıldı. Sabah ve akşam olmak üzere iki antrenman yapan Adana Demirsporlu futbolcular, bazı günlerde kondisyon salonunda çalıştı.

Adana Demirspor   ikinci etap kamp çalışmalarına dün Bolu’da başladı. Mavi lacivertli takım bu süre içinde  6 hazırlık maçı oynayacak. Bu arada yeni transfer Mehmet Uslu takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Tecrübeli futbolcu ısınma hareketlerinin ardından antrenmanı düz koşu ile tamamladı. Kulüp Başkanı Murat Sancak Adana’da yapılan son çalışma öncesi futbolculara başarı dileğinde bulundu. Teknik heyetle de görüşüp fikir alışverişinde bulunan Başkan Sancak bir süre  antrenmanı da izledi. (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor