Aydar: Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir

ADANA (BÖLGE)-Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle düzenlenen etkinliklere katıldı.

Ceyhan Kaymakamlığının organize ettiği, Ceyhan Belediyesi ve bir çok kurumun önemle desteklediği etkinliğe tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de anma programı ve  Cumhuriyet Meydan’ında yapılan tören büyük ilgi gördü.

Etkinlikler sabah saatlerinde Ceyhan Asri Mezarlığı Şehitliğinde başladı. Türkiye’nin en uzun ve karanlık gecesi 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yılında tüm şehitler için dua okunurken, Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz ve Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Şehit aileleri ile beraber şehitlerimizin kabristanına karanfil bıraktı. Abdulkadirağa Camiinde yapılan mevlidin ardından Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Belediye Başkanı Kadir Aydar ve Ticaret Odası Başkanı Şeref Can’la beraber vatandaşlara helva ikram etti.

Etkinlikler akşam saatlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz başta Ceyhan Belediyesi olmak üzere etkinlikte emeği geçen tüm kurumlara teşekkür etti.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Cumhuriyet Meydanı’nda büyük bir ilgiyle karşılandı. Alanı gezerek tüm vatandaşlarla tek tek selamlaşan Başkan Aydar, çocuklarla hatıra fotoğrafı çekildi. Adana Büyükşehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi’nin tüm birim amirleri, müdürleri ve ekibi ile etkinliklerde yer alan Başkan Aydar, “Kaymakamlığımızın öncülüğünde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamalarında tüm ekibimizle beraber yer alarak, ülkemiz için üzerimize düşen vazifeleri yerine getirdik. Ceyhan’ımızla tek yürek olup şehitlerimizi andık. Türkiye’yi ne içten ne dıştan bölmeye kimsenin gücü yetmez. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Hain darbe girişimin 3. yılında tüm şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyorum.” dedi.

Törene Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşkır, İlçe Müftüsü İbrahim Memiş, Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Ayşe Muhacir, Kurum Müdürleri, oda başkanları, asker ve emniyet güçleri, siyasi parti temsilcileri, belediye personellerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor