Ailece sporcular

Adana’da fitness ve vücut geliştirme sporuna yıllarını veren, bu alanda marka haline gelen Nihat Söyler, sporun insanları özgürleştirdiğini dile getirdi.

Atletic Conan Vücut Geliştirme ve Fitnes Spor Kulübü Başkanı ve Uluslar arası Hakem Nihat Söyler; sporun rengi, dili ve dini olmadığına dikkat çekerek, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, ruhsal ve fiziki yönden gelişimlerini sağlamak için sporun çok önemli olduğunu ifade etti.

Kendi yaşamında da bu düsturdan hareket eden Söyler, aile boyu spora gönül verdiklerini, fitnes, vücut geliştirme ve bilek güreşi sporunda önemli başarılara imza attıklarını belirterek; sporcu, hakem ve yönetici olarak Türk sporuna hizmet ettiklerini söyledi.

Kendisinin; sporcu, hakem, kulüp başkanı ve federasyon yönetiminde yer aldığını dile getiren Nihat Söyler, “Biz aile boyu spora gönül verdik. Kardeşim Kazım ve Sinan Söyler milli sporcu olmanın yanı sıra hakem ve antrenörlük de yapıyorlar. Eşim Kadriye Söyler bilek güreşinde Türkiye Şampiyonu oldu. Oğlum Alpay Söyler de halen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde fitnes antrenörü olarak çalışıyor” dedi.

Sporun; birlik ve beraberliğin yanı sıra moral-motivasyon da sağladığı, fiziki yönden de sağlıklı bir yaşam sürmemiz için gerekli olduğunu dile getiren Söyler, “Atletic Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Spor Kulübü olarak bir çok şampiyon yetiştirdik ve milli takımlarımıza kazandırdık. Halen onlarca sporcumuz salonumuzda daha büyük başarılara imza atmak için çalışıyor. Ben buradan tüm ailelere seslenmek istiyorum… Sağlıklı yaşam için spor çok önemli. Evlatlarımızın kötü alışkanlıklardan uzak kalması için spor yapmaları şart. Eğitimle sporun bir arada yürütülebileceğini unutmamak gerekir. Spor yapan gençlerimizin eğitim alanında da başarılı oldukları bir gerçek” şeklinde konuştu… (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor