Özat: Lige en hazır şekilde gireceğiz

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, sezon hazırlıklarının iyi gittiğini belirterek, “Lige en hazır şekilde gireceğiz” dedi.

Transfer çalışmalarına da değinen Özat, “Aramıza katılacak arkadaşlar olabilir. Özellikle Süper Lig’deki takımların kampları bittikten sonra oradaki duruma göre 1-2 oyuncu daha kadromuza katabiliriz. Bunu mevcut oyuncuları azalttıktan sonra yapacağız. Hala 27-28 kişiyiz.” diye konuştu.

Teknik Direktör Ümit Özat, mavi-lacivertlilerin kamp çalışmalarını sürdürdüğü Bolu’da, antrenmanın ardından yaptığı açıklamada, transfer edilen kaleci Emrullah Şalk’ın aralarına katıldığını söyledi. Emrullah, çok çalışıp istenilen seviyeye ulaşıp kazanma alışkanlığı elde ederek uzun süren şampiyonluk özlemine son vermek istediklerini kaydetti.

Çalışmaları kapsamında 3-4 hazırlık maçı daha oynayacaklarını aktaran Özat, şu ifadeleri kullandı: “Aramızdan kiralık olarak gidecek genç kardeşlerimiz var. Onları, hazır duruma gelecekleri yerlere göndermeyi düşünüyoruz. Saha zemini dışında gerek otel imkanları gerek oynadığımız takımlar olsun her şey çok iyi. Hazırlık maçlarındaki skorlara çok takılmıyorum. Hazırlık müsabakalarında yenilebiliriz ama önemli olan lig maçlarını en iyi şekilde bitirebilmek. Skorların çok fazla önemi yok, maçtaki mücadeleleri önemsiyorum. Bana göre oyuncular iyi gidiyor. Lige en hazır şekilde gireceğiz.”

ŞİMŞEK YİNE GALİP

 Adana Demirspor Bolu’da yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, hazırlık maçında Azerbaycan takımlarından FK Zira ile karşılaştı. 

Adana Demirspor‘da teknik direktör Ümit Özat sahaya, Emrullah, Süleyman, Rassoul, Adil, Mehmet Uslu, Traore, Anderson, Erdal Öztürk, Emre Nefiz, Kosecki ve Carayol 11’i ile çıktı. 

Mavi-Lacivertli takım 16.dakikada Mehmet Uslu’nun penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. 22.dakikada Süleyman Koç ile fark 2’ye çıkarken, ilk yarı 2-0 Adana Demirspor üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci yarıda oyuna Kurtuluş, Semih, Tayyib, Tevfik, Vedat Bora, Legear, Levent Ayçiçek, Hakan Bilgiç, Orhan Taşdelen, Gladky dahil olurken, ilk yarıdan sadece Rassoul sahada kaldı.

FK Zira 57.dakikada farkı 1’e indirirken, Adana Demirspor 60.dakikada Gladkyy ile farkı tekrardan 2’ye yükseltti. FK Zira 90.dakikada Sony Norde ile farkı tekrardan 1’e indirdi. Ancak karşılaşmada başka gol olmadı ve Mavi-Lacivertli takım FK Zira’yı 3-2’lik skorla mağlup etti. (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor