Ulakçı son yolculuğuna uğurlandı

ADANA (BÖLGE)-Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Üyesi, TRT Çukurova Bölge Haber Müdürlüğü’nden emekli, Sürekli Basın Kartı sahibi Mehmet Ulakçı, son yolculuğuna uğurlandı.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde yapılan cenaze töreninde bir konuşma yapan ÇGC Başkanı Cafer Esendemir; merhum Mehmet Ulakçı’nın iyi bir gazeteci olduğunu, TRT’den emekli olduktan sonra Akdeniz  Haber Ajansı’nın (AK Ajans) Adana Bölge Temsilciliği’nin kuruluşunda da yer aldığını, genç meslektaşlarına destek olduğunu, yol gösterdiğini, iş disiplinine sahip olduğunu, sosyal yaşamında da iyi bir insan olduğunu dile getirdi.

TRT’den mesai arkadaşı olan Enver Özelsancak, Milliyet Gazetesi eski Bölge Temsilcisi Muzaffer Bal ve ÇGC 2.Başkanı Sait Güleç de Mehmet Ulakçı’nın mesleki duyarlılığı, hoşgörüsü ve çalışkanlığı ile dikkat çektiğini belirterek, vefatından dolayı çok üzgün olduklarını dile getirdiler.

Ailesi adına söz alan oğlu Adnan Ulakçı da aile olarak çok üzgün olduklarını, bir ulu çınarı yitirdiklerini, meslektaşlarının törende dile getirdikleri görüşlerle de gururlandıklarını ifade etti.

Törene ÇGC Başkanı Esendemir’in yanı sıra 2.Başkan Sait Güleç, Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Arat ve Süreyya Uri ile birlikte, ÇGC Üyeleri ve ailesi katıldı.

Evli, Adnan, Evrim ve Devrim adlı  3 çocuk babası ve 5 torun sahibi olan, 80 yaşında hayatını kaybeden Mehmet Ulakçı daha sonra Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor