Mezarlıkta ilk bayramlaşma

ADANA (BÖLGE)-Ceyhan Belediyesi Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek mezarlıklarda bayramlaşma töreni düzenledi. Vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Kadir Aydar, ekibi ile mıntıka temizliği yaptı.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve belediye personelleri ile birlikte bayram öncesi çevre temizliğine dikkat çekmek ve bu konuda duyarlılık oluşturmak amacıyla Ceyhan Asri Mezarlığı’nda mıntıka temizliği yaparak Bayram öncesi vatandaşların takdirini topladı.

MEZARLIKTA İLK BAYRAMLAŞMA

Başkan Aydar, Kurban Bayramı öncesi bayramlaşma törenini bu yıl Asri mezarlığında gerçekleştirdi. Bayramlaşma öncesi personeli  ile temizlik yapan Başkan Aydar bir ilki de gerçekleştirmiş oldu.  Arife günü münasebeti ile Ceyhan Asri mezarlığına  ziyarete gelen vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aydar, “Bugün çevre bilincine dikkat çekmek,  farkındalık oluşturmak amacıyla belediye personellerimiz ile birlikte mezarlıklarda temizlik yaptık. İmkânlarımız olmayabilir ama bu kısıtlı imkânlarla sokaklardayız. Bugün arife günü vatandaşlarımız mezarlıkları ziyaret ettiğinde tertemiz bir şekilde bulacaklar. Bundan sonra vatandaşlarımızı belediyeye çağırmak yerine bizler halkımızın ayağına giderek,  bayramlaşacak, talep ve şikayetlerini yerinde dinleyeceğiz. Vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram süreci geçirebilmesi için ekiplerimizle sürekli sahada görevimizin başında olacağız. Bu vesile ile Kurban Bayramı’nın şehrimize huzur, bereket getirmesini temenni eder, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. “ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor