ÇUKUROVA’YA YENİ ARAÇLAR ALINIYOR

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, hizmetlerin daha sağlıklı yürütülmesi için , DMO’dan araç alacaklarını, bedelinin alacaklarına karşılık İller Bankası tarafından ödenmesi için görüşmlerde bulundu.

ADANA (BÖLGE) Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, beraberinde yardımcısı Ali Aslanlıoğlu ile birlikte Ankara’ya giderek İller Bankası yetkilileriyle görüşmelerde bulundu.

Çetin’in, ihtiyaç duyulan temizlik ve diğer araçların yenilenmesini planladıkları, ancak bunu özel şirketten değil, Devlet Malzeme Ofisi’nden karşılamayı düşündüğü bildirildi. Dün Sabah saatlerinde beraberinde yardımcısı Ali Aslanlıoğlu’yla birlikte İller Bankası yetkilileriyle görüşen Çetin’in önümüzdeki günlerde bir açıklama yapması bekleniyor.

Alınan haberlere göre, Soner Çetin, İller Bankası’ndan alacakları paranın, Çukurova Belediyesi’ne kazandırılacak araçların taksidinde kullanılması yönünde görüştükleri belirtilerek şöyle denildi;

 “Araçları özel şirketlerden değil, devlet kurumu olan DMO’dan almayı planladık. Buraya olacak borçlarımızı da taksitler halinde, alacağımıza mahsuben İller Bankası tarafından ödenmesi yönünde bir teklifte bulunduk.. Görüşme bu çerçevede oldu. Sonuçla ilgili olarak sayın Başkanımız kamuoyuna bilgilendirecektir.”

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ           

Öte yandan Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu da  makamında ziyaret etti.  Soner Çetin görüşmede, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na Adana ve Çukurova ile ilgili bilgiler verdi.

Cumuhriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da görüşmede, “Başta ziyaretime gelen Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay, Ceyhan Belediye Başkanımız Kadir Aydar ve İmamoğlu Belediye Başkanımız Kasım Karaköse’ye başarılar diliyorum. Başkanlarımızın başarılı olması 2023 seçimlerinde partimizin daha güçlü bir şekilde seçimlere girmesini sağlayacaktır” dedi.

Görüşmenin sonunda Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun posteri olan tabloyu hediye etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor