BAKIN BURASI ÇOK ÖNEMLİ!

Günümüzün moda sözü haline geldi “Bakın burası çok önemli” demek..

Adanalı sinema oyuncumuz, bir bayan yargıcın talebi üzerine fotoğraf çektirdi, o da sosyal medyada paylaşıldı..  Aman Allahım kıyametler koptu, nasıl olur da bir bayan yargıç , bir sinema oyuncusuyla fotoğraf çektirebilirmiş..

Ekleyenler de oldu, “Davasına bakan hakime ile fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaştılar”da denildi..

Biz dedik ki, “Bırarakın bu işleri.. Yargıç, birlikte fotoğraf çektirdiği kişinin duruşmasına bakmıyor mu bir.. İkincisi duruşmasına baksa ne olur, yasalar ne diyorsa onu yapacak.. Kendine güvenen hakim, yargıladığı sanıkla fotoğrafta çektirebilir..”

Ama .. Bakın burası çok önemli.. Ama, hiç Ergenekon yargıçlarını, Oda TV davasının yargıçlarını, örgütün kasa dedikleri adamı canlı canlı öldüren yargıçları hanginiz eleştirdiniz.. Karşılıklı kar topu oynadığınız, bugün  yurt dışında kaçak olan o yargıcın fotoğrafları zihinlerinizde yer etti mi o dönem.. Bir gün eleştirdiniz mi ? Aksine alkış tuttunuz alkış!.. Göklere çıkardınız, neredeyse Yılın Yargıcı seçecektiniz de bereket versin kaçtı..

Beyler.. Bırakın genç bir bayan yargıcı.. Kendinize bakın.. Yaptıklarınız boyunuzu aştı, nefes alamaz duruma geldiniz ve hala başkaların çamur  atmaya devam ediyorsunuz..   

En Güzel sözü Van Barosu Başkanı Zülküf Uçar söylemiş ve şöyle demiş;

Hakimin ünlü biriyle fotoğraf çekip paylaşması sorundur, ancak sırf bu sebepten genç bir hakimi linç etmek daha büyük bir sorundur. Genç bir hakimi fotoğraf paylaştı diye linç etmek yerine siyasi kararlar veren hakimlerin tarafsız olmamalarıyla ilgilenmek daha doğru olmaz mı..!

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

OYUNCU ŞAHAN VE ADANA ŞEHİR HASTANESİ

Gülecek misiniz, ağlayacak mısınız gerçekten ben de bilmiyorum.. Çünkü gülecek konulara ağlıyor, ağlanacak konulara gülüyoruz bu günlerde..

Bakın, şu şehir hastanelerini öge öğe bitiremiyoruz değil mi? Öğen kim? Planlayanlar, para kazananlar ve yalaka takımı.. Hemen hemen tamamı  kentin dışında bunların.. Büyük büyük para harcamışlar, kuş uçmaz kervan geçmez yerde kurulmuşlar..

Sözü fazla uzatmayalım, hep yazılıyor, çiziliyor konu.. Yandaşlar başka şey anlatıyor, yandaş olmayanlar bir başka şey.. Ama oyuncu Şahan Gökbakar, bir başka şey anlatıyor.. Okuyun, merak edenler internete girsin, görüntüleri de izlesin..

Burası Adana Şehir Hastanesi.. Şahan Gökbakar, oradaki razaleti bakın nasıl anlatıyor;

“Yapın, yapın… Hatta bence ameliyathanede dj performansı ile İbiza Night party, laboratuvarda moleküler çiğ kofte gunleri, ne bileyim morgda Halloween partisi falan yapın! Hastane orası hastane! İnsanların yakınları evlatları anaları, babaları hasta yatıyor orada… Belki ameliyattan çıktı, belki kemoterapi alıyor, belki kaza geçirdi… Hastane yönetimi icraatın en büyüğünü yapmış ve öğle arasına organize etmiş sıra gecesini… BRAVO YÖNETİM… HELAL OLSUN… HER HASTANEDE KEŞKE ÖĞLEN ARASI SIRA GECESİ OLSA… Hastane yönetiminin akli dengesi yerinde değil onu anladık… Ama kardeşim bir kişi de biz napıyoruz burada demiyor mu yahu? Utanmadan o personeller, hasta yakınlarının yanında göbek atıyor. Ya siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Radyoaktif ilaç sızıntısı falan oldu da hepiniz maruz mu kaldınız? Nasıl bir değer yargınız var? Nasıl bir eğlence anlayışınız var… Siz nasıl insansınız? Adana Şehir Hastanesi Yönetimi ve orada oynayan insancıklar yazıklar olsun hepinize… Vallahi billahi kocaman bir yazıklar olsun!”

Bu sözün üstüne söylenecek söz yok.. Burası Adana.. Ama sadece Adana’da mı!..

NOT:

Bir gazeteci, elinde fotoğraf olduğunu, bir belediye başkanı ile özel kalem müdürünün Antalya’da deniz sahilinde eğlendiklerini yazıyor ise ve açıklayacağı taahhüdünde bulunuyorsa ve tüm ısrarlara rağmen açıklayamıyorsa;

  1. O gazeteci yalancı ve iftiracıdır.
  2. Bugüne kadar açıklayamadığı için adı geçen kişilerden  ve yalan haber yazdığı için okurlarından özür dilememiş ise o kişi gazeteci değil palavracıdır.
  3. Kendisine “Ben Anamdan doğduktan sonra, sen Adana’ya geldikten sonra edindiğimiz mal varlıklarını kamuoyuna açıklayalım” çağrıma sessiz kalan bir adam gazeteci olamaz..
  4. Benden yargının dışında hesap soracak adamı bugüne kadar da tanımadım, yeltenen varsa hodri meydan..
  5. Adım Nevzat soyadım Uçak.. Adana’da doğdum, Adana’da ve tüm sokaklarında rahatlıkla yürüyerek gezebiliyorum.  Keşke sen de öyle olabilsen Er-Sin !..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor