Esra Tangolar’la 80.Yıl Ortaokulunda bir değişim başladı

ADANA (BÖLGE)-Adana Seyhan 80.Yıl Ortaokulu’nda düzenlenen Aşure Etkinliğinde öğretmenler, öğrenciler ve veliler bir araya geldiler.

Daha önce Seyhan Belediyesi bünyesindeki Meslek Edindirme Kursları (SEYMER)’nın Koordinatörü olan Seyhan 80.Yıl Ortaokulu Müdiresi Esra Tangolar, Aşure Etkinliğinin çok güzel geçtiğini belirterek, “Amacımız öğrenci, öğretmen ve velilerimizi bir araya getirmek birliktelik ve kaynaşma sağlamaktı. Bunu da başardık. Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımızın, velilerimizin ve herkesin eline sağlık. Okulumuzda bu tür aktivitelerimiz devam edecek” dedi. 

Müdür Esra Tangolar okula yeni atandığını ifade ederek, “Önce okulda iç huzur, öğretmen, öğrenci ve veli memnuniyeti diyorum. İç huzuru, birlik ve beraberliği yaptığımız Aşure etkinliği bizlere gösterdi” ifadelerini kullandı.

Velilerde Esra Tangolar’ın çok aktif bir eğitimci olduğunu anlatarak, “Göreve başladıktan sonra okul dış duvarlarımızın boyanmasıyla okulumuza ayrı bir renk geldi. İyi bir eğitimci, okulun ihtiyaçları veliler, öğrenciler diyaloğunda da etkili” dediler.    

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor