Olmadı Şimşek: 2-2

STAT: Bornova Aziz Kocaoğlu

HAKEMLER: Mert Güzenge xx, Gökhan Memişoğlu xx, Oğuz Kağan Çalışır xx

ALTINORDU: Erhan xx, Kerim xx, Ravil xx, Sinan xx, Ufuk xx, Berkay xx, Muhammed xx (Burak dk. 86 ?), Okan xx (Oğulcan dk. 59 x), Ersel xx, Atakan xx, Fatih xx (Yasin Ozan dk. 63 x)

ADANA DEMİRSPOR: Kurtuluş xx, Hakan xx, Semih xx, Adil xx, Mehmet xx, Tevfik xx, Sinan xx, Levent xx (Erdal dk. 61 x), Berk xx, Volkan xx (Vedat dk. 76 x), Samed Ali xx (Stokes dk. 85 ?)

GOLLER: Atakan (dk. 49), Yasin Ozan (dk. 78) (Altınordu), Sinan (dk. 29 pen.), Samed Ali (dk. 47) (Adana Demirspor)

KARI KARTLAR: Ufuk, Fatih, Atakan (Altınordu), Tevfik, Semih, Adil (Adana Demirspor)

Adana Demirspor, İzmir deplasmanında karşılaştığı Altınordu karşısında 2-0 öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamayarak sahadan 2-2 beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı.

Karşılıklı ataklarla başlayan ilk yarıda daha baskılı bir oyun ortaya kayan Altınordu’ya karşılık, Adana Demirspor rakip sahada rakibine karşı yaptığı baskı ve kazandığı toplarla rakip sahada etkili oldu. Özellikle karşılaşmanın ilk 15 dakikasında rakip alanda oldukça etkili ataklar yaptık. Karşılaşmanın 18. dakikasında Volkan Şen kaptığı topla hızlı hareket etti ve topu Samet’le buluşturdu. Samet’in vuruşu başarısız oldu.

Karşılaşmanın 28. dakikasında ise yine Volkan Şen kaptığı topla ceza alanı içine girerken rakibin yaptığı faul sonucu penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu kullanan Sinan Kurt kaleciyi ve topu ayrı köşelere gönderdi 0-1.

Golden sonra Altınordu daha baskılı bir oyun ortaya koyarken, biz de kazandığımız toplarla rakip kalede tehlike yaratmaya çalıştık. Karşılaşmanın 36. dakikasında ise boş kaleye gönderilen vuruşu Hakan Bilgiç çizgi üzerinden çıkartarak Demirspor’u mutlak bir golden kurtardı. Karşılaşmanın 41. dakikasında ceza alanı dışından çektiğimiz şuta dokunan Samet Kaya’nın pozisyonu ofsayt olarak değerlendirildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı gollerle başladı. İkinci yarının hemen başında Volkan Şen’in sol kanattan sürüklediği topla Altınordu ceza alanına girdi, Volkan’ın vuruşu kaleciden döndü. Ancak topu tekrar Altınordu ceza alanına gönderen Volkan’ın vuruşunda topu Samet ağlarla buluşturdu 0-2. Bu golden bir dakika sonra ceza alanımız içine giren Atakan’ın vuruşu gol oldu 1-2.  

Karşılaşmanın 60. dakikasında Levent’in yerine Erdal oyuna girdi. 61. Dakikada ceza alanımız içnde kalabalıklaşan Altınordu’nun sert vuruşunu Semih yine aynı güzellikte kurtardı. 65. dakikada kaleci ile baş başa kalan Samet inanılmaz bir golü kaçırdı ve topu kaleciye nişanladı. Hakan’ın arapasına hızlanan Berk topu sürerek ceza alanına girdi. Sert şutunu kaleci Erhan kurtardı. 74. dakikada sakatlanarak oyundan çıkan Volkan Şen’in yerine Vedat oyuna girdi. 78. dakikada ise ceza alanımıza hızla giren Altınordu beraberlik golünü attı 2-2. Karşılaşmanın son dakikalarında Samet’in yerine Stokes oyuna girdi ve karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı. (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor