İYİ Partili ve CHP’li meclis üyelerinden İYİ Parti İl Başkanlığı’na ziyaret

ADANA (BÖLGE)-İYİ Parti Adana İl Başkanlığı, Belediye Başkanlarını İYİ Partili ve CHP’li Meclis Üyelerini ağırladı. İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Başkanlarımızı ve Büyükşehir Meclis Üyelerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“ Bugün burada çok önemli bir gün yaşıyoruz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanımız Akif Akay, Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin, CHP’li ve İyi Parti’li Büyükşehir Meclis Üyelerimizle beraber bu ay’ki Adana Büyükşehir Belediye Meclis Grup toplantımızı İYİ Parti Adana İl Başkanlığında yaptık. Meclis gündem maddelerini inceledik. Adana’mızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını dile getirdik. Çözüm için önemli aşamalar kaydettik.

GELECEĞİMİZ İÇİN MİLLET İTTİFAKINA DAHA DA ÖNEM VERECEĞİZ

Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanlarımızla Millet İttifakının önemini dile getirdik. Ülkemizin geleceği için, Millet İttifakına daha da özen göstereceğiz. Bu ittifaktan rahatsız olan kesimler var. Buna hiçbir zaman fırsat vermemeliyiz. Vatan için, millet için, bu ittifakı korumak için daha fazla hassasiyet göstereceğiz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve Sayın Kemal Kılıçtaroğlu’nun uyumlu çalışmaları bizlere örnektir. Bundan da büyük mutluluk duymaktayız.

Bugün burada Belediye Başkanlarımız, İYİ Partili ve CHP’li Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimiz ile toplanıp, Adana gündemini ilgilendiren önemli maddeleri değerlendirmek için bir araya geldik. Meclis gündemindeki konuları detayları ile görüşerek değerlendirdik. Partimizin sloganı olan ‘Türkiye İYİ Olacak’ sözü ‘Adana’mız İYİ Olacak’ düşüncesi ile İyi Parti İl Başkanlığında yapılan bu grup toplantısının, Adana’mıza ve tüm vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor