SEYHAN ROTARY MESLEK HİZMETLERİ ÖDÜLÜ TİMUR SAVCI’NIN

ADANA (BÖLGE)-Adana Seyhan Rotary Kulübü tarafından her yıl düzenli olarak verilen meslek hizmetleri ödül töreni yapıldı. Asmalı Konak, Muhteşem Yüzyıl ve şu an Adana’da çekimleri devam eden Bir Zamanlar Çukurova isimli dizilerin Adanalı yapımcısı Timur Savcı Meslek Hizmetleri Ödülü’ne layık görüldü.

Devamlı fark yaratan ve farklı projeleriyle ses getiren Seyhan Rotary Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘Meslek Hizmet Ödülü’ töreni Sheraton Grand Otel’de gerçekleştirildi. Her yıl geleneksel olarak yönetim kurulu kararıyla verilen ödül bu yıl yapımcı Timur Savcı’ya verildi. Törene 2430. Bölge Guvernörü Hakan Karaalioğlu, guvernör yardımcıları ve kulüp üyeleri katıldı.

Törende konuşan Seyhan Rotary Kulübü Başkanı Serdar Mart, “Rotary kulüpleri iş ve meslek insanlarının oluşturduğu önemli bir hizmet kuruluşudur. Biz dünya ülkeleri arasında iyi niyetli anlayışı geliştirerek barışın yerleşmesi için çalışan ender sivil toplum örgütlerinden biri olan Rotary’nin saygın üyelerindeniz. Sayın Timur Savcı meslek hayatınız boyunca yaptığınız başarılı çalışmalar ile hem meslektaşlarınıza hem de bizlere örnek oldunuz. Özellikle genç meslek kardeşlerimizi yüreklendirerek onlarında çalışmaları için model oluyorsunuz. Adana Seyhan Rotary Kulübü olarak bu ödülü size vermekten dolayı çok mutluyuz” dedi.

Seyhan Rotary Kulübü’nün 2019-2020 Meslek Hizmet Ödülü’ne layık görülen yapımcı Timur Savcı ise, “Seyhan Rotary Kulübü’nün bu güzel ödül gecesini düzenlediği ve bana layık gördüğü için sonsuz teşekkür ederim. Bu ödülün bana layık görülmesi beni gerçekten mutlu etti. Düşünülmek çok önemli, kendi hemşerilerimden bu ödülü almak beni çok heyecanlandırdı. ” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor