11.Bölge Eğitim toplantısı Adana’da gerçekleştirilecek

ADANA (BÖLGE)-Eğitim-Bir-Sen 11. Bölge Eğitim Toplantısı Mersin, Hatay ve Osmaniye teşkilatlarının katılımıyla 27 Ekim Pazar günü yapılacak. Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek programa Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da katılacak.

11. Bölge Eğitim Toplantısı ile ilgili bilgiler veren Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer toplantılara Eğitim-Bir-Sen şube başkanları, yönetim kurulları, denetleme ve disiplin kurulu üyeleri, ilçe temsilcilik yönetimleri ve kadın komisyonlarının  katılacağını söyledi.

Toplantılarda sendikal çalışmaların, önümüzdeki süreçte yapılması tasarlanan faaliyetlerin, toplu sözleşme sürecinin, eğitim ve eğitim çalışanlarının gündeminin konuşularak bu konular hakkında istişarelerin yapılacağını ve teşkilatlara yönelik eğitim programlarının gerçekleştirileceğini de vurgulayan Başkan Mehmet Sezer böylece daha bilinçli ve aktif bir şekilde sendikal mücadele göstereceklerini ifade etti.

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer toplantıların tüm yurtta gerçekleştirildiğini kendilerinin de 11. Bölge Eğitim Toplantısı’na çok iyi hazırlandıklarını ve Türkiye’nin 1 numaralı kenti Adana’yı ismine yakışır bir şekilde temsil edeceklerini de sözlerine ekledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor