DEMİRSPOR’UN EFSANE SPORCUSU GÜLERGİN’İN BELGESELİ’NİN GALASI CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK

Adana Demirspor’un sembol ve efsane sporcusu merhum Muharrem Gülergin için hazırlanan belgeselin galası 9 Kasım Cumartesi günü saat 18.00’de Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal  Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Adana Demirspor’da yüzme, sutopu, futbol, atletizm ve masa tenisi oynayan ve sporun her dalında başarı olan Muharrem Gülergin,  aynı zamanda antrenörlüğünü yaptığı Demirspor  futbol takımının şampiyon olarak birinci lige yükselmesini  sağlamıştı.

Gülergin, yüzme ve sutopunda milli mayoyu giydiği gibi Demirspor sutopu takımını kaptanı ve antrenörü olarak 17 yıl kadro ve ekonomik olarak çok güçlü olan İstanbul kulüplerini karşı elde edilen şampiyonluklarla YENİLMEZ ARMADA unvanının alınmasında önemli  rol üstlenmiştir.

Arkadaşları tarafından FOFO lakabı takılan Gülergin için Murat Ayman ve Kamil Uğur gözetiminde hazırlanan ‘’FOFO ve BİZİM ÇOCUKLAR’’ belgeselinin müziğini Murat Kağan Ergün, proje danışmanlığını Prof. Dr. Serpil Kırel, grafik tasarımını Gülşah Ergün yaptı. Etkinlikte belgeselin anlatımını Serkan Uyanıktürk yapacak.

Muharrem Gülergin uzun süre geçirdiği rahatsızlığın ardından tedavi gördüğü İstanbul’da  7 Ağustos 1995 yılında vefat etmiş ve Adana Asri Mezarlığı’nda toprağa verilmişti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor