Kaplan’ı hırs bastı

Adanaspor, TFF 1.Lig’in 11.haftasında 10 Kasım Pazar günü saat 14.00’de Ankara Aktepe Stadyumu’nda Keçiörengücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Osman Yereşen Tesisleri’nde, teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenmanda Turuncu-Beyazlı ekip, pas ve taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. Adanaspor, Keçiörengücü maçı hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Geçen hafta kendi sahasında Boluspor karşısında çok iyi oynamasına rağmen gol atma becerisi gösteremeyince sahadan 0-0 beraberlikle ayrılan Adanaspor’da bu hafta Keçiörengücü karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Futbolcuların antrenmanlarda çok hırslı oldukları gözlendi. Teknik heyetin de futbolcuların bu hırslı oluşlarından oldukça memnun olduğu belirtildi. Teknik Direktör Engin İpekoğlu antrenman sonrası yaptığı konuşmada, “Gerçekten bulunduğumuz yer bizi gerçekten çok üzüyor. Biz daha yukarılarda olmak isterdik. Ama futbolda bu da oluyor. Geçen hafta Boluspor  karşısında elimize geçerdiğimiz fırsatları değerlendirmiş olsaydık şimdi daha farklı konuşuyor olabilirdik. Ama şimdi tek düşüncemiz pazar günü oynayacağımız Keçiörengücü karşısında mutlak puan veya puanlar almak istiyoruz” dedi. 

Öte yandan, Adanaspor’da Osman Yereşen Tesisleri bakıma alındı. Turuncu-Beyazlı takım 40 gün Muharrem  Gülergin Stadı’nda çalışacak. Her yıl Kasım ayında bakıma alınan Osman Yereşen tesislerindeki çim saha 40 gün sonra tekrar hizmete girecek. Bu süreçte Adanaspor yine Osman Yereşen Tesisleri’nde toplanacak ve antrenman öncesi otobüs ile Muharrem Gülergin Stadı’nda giderek idmanını burada yapacak. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor