Vali Demirtaş: Adanamıza önemli katkı sağlayacak

ADANA (BÖLGE)- dAana Valisi Mahmut Demirtaş, Tarıma Dayalı İhtisas Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi projesinin kent ekonomisine ve istihdama önemli katkı sağlayacağını söyledi.

KarataÅŸ ilçesinde kurulması planlanan Tarıma Dayalı Ä°htisas Su Ãœrünleri Organize Sanayi Bölgesi projesinde gelinen aÅŸama Vali Mahmut DemirtaÅŸ’ın baÅŸkanlığında düzenlenen toplantıda tüm detaylarıyla ele alındı.

Vali Yardımcısı Murat Süzen, Ä°l Tarım ve Orman Müdür Vekili Gürkan YaÅŸar, Çevre ve Åžehircilik Ä°l Müdürü Halit Ergin ve ilgili yetkililerin katıldığı toplantıda yapılan ve gerçekleÅŸtirilmesi planlanan çalışmalar ile projede gelinen aÅŸama hakkında Vali DemirtaÅŸ’a yetkililer tarafından bilgi verildi.

Vali DemirtaÅŸ, Tarıma Dayalı Ä°htisas Su Ãœrünleri Organize Sanayi Bölgesinin Adana’nın su ürünleri ve balıkçılık potansiyeli yüksek bir ilçesi olan KarataÅŸ’ta kurulacak olmasının kente yapılacak çok güzel bir yatırım olduÄŸunu ifade etti. Vali DemirtaÅŸ, “Kuracağımız OSB ilçemizin ekonomisine ve istihdamına büyük katkı saÄŸlayacak. Türkiye’de benzeri az görülen bir projeyi ilimizde gerçekleÅŸtirecek olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Projemizi bir an evvel tamamlamak amacıyla tüm yetkililerin üzerine düşen görevi en iyi ÅŸekilde yerine getireceÄŸine olan inancım tam” dedi.

Toplantı, görüş alışverişinde bulunulması ve değerlendirme yapılmasıyla sürdü.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor