Şimşek’te galibiyet hasreti 6 maça çıktı

TFF 1.Lig’de sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Adana Demirspor, kendi sahasında Eskişehirspor karşısında 3-2 mağlup olarak  6.maçını da kazanamadı.

Eskişehirspor mağlubiyetiyle bu sezon geride kalan 11.maçında 6.kez berabere kalan Adana Demirspor, 11.haftayı 12 puanla tamamladı. Ligde son galibiyetini Bursaspor karşısında 4-1’lik skorla alan Mavi-Lacivertli takım, daha sonra çıktığı 5 maçta 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

KALE BİR  TÜRLÜ KAPANMIYOR

Mavi-Lacivertli ekip, çıktığı son 7 maçta da kalesinde gol gördü. Ligde son olarak Adanaspor A.Ş. maçında gol yemeyen Adana Demirspor, sonrasında çıktığı 7 müsabakada da kalesini gole kapatamadı. Ligin ilk 4 haftasında kalesinde gol görmeyen Şimşekler oynadığı son 6 maçta ise kalesinde 8 gol görüd.

BAŞKAN’A NANKÖRLÜK YAPIYORLAR

Kulüp Başkanlığı’na geldiği günden bu yana işini gücünü bırakıp Demiirspor’un başarısı için mücadele eden Murat Sancak’a Demirsporlu futbolcular adeta nankörlük yapıyorlar. Demirspor’un vefakar cefakar taraftarı herşeye rağmen kulüp başkanlarının arkasında dururken ona destek vererek moralini düzeltmeye çalışırken, futbolcuların vurdum duymaz tavrı ve başarısızlıkları artık dama dedirtti. Diğer yandan Teknik Direktör Uğur Tütüneker, Eskişehrispor maçı sonrasında “İsitfa etmeyi düşünüyorum” dedi. Oysa ki bu ruhsuz futbolcuların başına dünyanın en iyi teknik direktörünü de getirseler içinde Demirspor ruhunu taşımadıkları sürece başarılı olamayacaklar. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor