Vali Demirtaş, İmamoğlu’nda

ADANA (BÖLGE)-Adana Valisi Mahmut Demirtaş, inceleme ve temaslarda bulunmak üzere İmamoğlu ilçesini ziyaret etti. İlk olarak hükümet konağını ziyaret eden Vali Demirtaş, Kaymakam Alper Tanrısever ve kaymakamlık personeli tarafından karşılandı.

İmamoğlu Kaymakamı Alper Tanrısever, Cumhuriyet Başsavcısı Semih Akbaş ve Savcı Muhammet Akbak’ı makamlarında ziyaret eden Vali Demirtaş, ilçede devam eden hizmetler ile ilçenin genel durumu hakkında detaylı bilgiler alarak kendilerine görevlerinde başarılar diledi.

Vali Mahmut Demirtaş, kaymakamlık ziyaretinin ardından İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse’yi de makamında ziyaret etti. İmamoğlu Kaymakamı Alper Tanrısever’in de hazır bulunduğu ziyaret sırasında Vali Demirtaş, Başkan Kasım Karaköse’ye görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

İlçede gerçekleştirilen çalışmalar ve projeler hakkında Başkan Kasım Karaköse tarafından bilgilendirilen Vali Demirtaş, İmamoğlu’nun ilimizin önemli ilçelerinden biri olduğuna değinerek, kamu yönetimi, yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte el ele ilçeyi çok daha iyi yerlere getirmek için çalışmalar yürütüleceğini kaydetti.

Vali Demirtaş, gerçekleştirilen sohbetin ardından Başkan Kasım Karaköse’ye ve tüm belediye personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Mahmut Demirtaş, kaymakamlık ve belediye ziyaretinni ardından esnafı, işyerlerinde ziyaret etti.

Vali Demirtaş’ın esnaf ziyaretine İmamoğlu Kaymakamı Alper Tanrısever ve Belediye Başkanı Kasım Karaköse’de eşlik etti. Ziyaret boyunca esnaf ve vatandaşlarla yakından ilgilenen Vali Demirtaş, sorun ve talepleri de dinledi. Vali Demirtaş, esnafın kendisine gösterdiği yoğun ilgi için teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor