Tütüneker: Erzurum maçıyla çıkışa geçeceğiz

Adana Demirspor ligin 14.haftasında evinde oynayacağı BB Erzurumspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Tamamen Erzurumspor maçına odaklandıklarını belirten Uğur Tütüneker, “Biz bir türlü hava yakalayamadık. Erzurumspor galibiyetiyle bu havayı elde edebiliriz” dedi.

Geçen hafta kaybedilen Giresunspor maçında iyi mücadele ettiklerini, fakat  zeminin futbol oynamaya elverişli olmadığını belirten Tütüneker, “Saha iyi olmamasına rağmen çocukların çok iyi mücadele ettiklerini düşünüyorum. Her iki takım da iyi mücadele etti. Giresunspor mevcut şartları daha iyi değerlendirdi. Gol attılar ve maç o şekilde bitti. Bizim 45 tane pozisyonumuz var ama gol atamadığımız zaman ne galibiyet çıkıyor ne beraberlik. 34 tane net pozisyon yakaladık öyle ya da böyle gol atmak durumundayız” diye konuştu.

Giresunspor maçını geride bıraktıklarını ve tamamen Erzurumspor maçına odaklandıklarını belirten Tütüneker, tek hedeflerinin kalan 4 maçtan en az 2’sini kazanmak olduğunu aktardı. Tütüneker, “Tamamen Erzurumspor maçına odaklandık. 4 maçımız kaldı bunlardan en az ikisini kazanmamış lazım. Baktığınız zaman bu takım her maçı alabilirdi. Ben yine söylüyorum, Menemen Belediyespor ve Eskişehirspor maçını kabul edebilirim ama diğer maçlardan galip ayrılacak kalitemiz vardı” şeklinde konuştu. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor