Vali Demirtaş’tan okullara ziyaret

ADANA (BÖLGE)-Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Barbaros Ortaokulu’nun inşat alanını inceledikten sonra, Şehit Bora Süelkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Vali Demirtaş ilk ziyaretini halen yapım çalışmaları devam eden Barbaros Ortaokulu’nun inşaat alanında gerçekleşti. Vali Yardımcısı Murat Süzen ile İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun’un hazır bulunduğu ziyaret sırasında eski hizmet binası depreme dayanıklı olmaması sebebiyle yıkılan Barbaros Ortaokulunun yerine yapılan 28 derslikli yeni binanın inşaat alanı ziyaret edildi. Gerçekleştirilen ziyaret sırasında yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Demirtaş; ‘‘Okulumuzun yenilenmesi, öğrencilerimizin daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim-öğrenim görmeleri için yapılan yeni binanın bir an evvel tamamlanması için herkesin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getireceğine güvenim tam. Geçici süreyle başka okulda eğitim-öğretim gören Barbaros Ortaokulu öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin bir an evvel kendi okullarına geri dönmeleri için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.’’ dedi.

Vali Demirtaş, buradaki incelemelerini tamamladıktan sonra Şehit Bora Süelkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne geçti. Vali Demirtaş beraberindeki heyetle birlikte öğrenci ve öğretmenlerle biraraya geldi. Okulun hizmet binasında ve atölyelerinde gerçekleştirdiği incelemeler sırasında yetkililerden okulun genel durumu hakkında bilgiler aldı.

Mesleki eğitimin çok önem arzettiğini ifade eden Vali Demirtaş, “İlimizde bulunan eğitim kurumlarımızda kaliteli eğitimin verilmesi için çalışmalarımızı mesai mefhumu gözetmeksizin sürdüreceğiz. Okulumuzda öğrenim gören kıymetli öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor