GÜNDOĞDU’DA TEDx RÜZGARI

ADANA (BÖLGE)-Adana Gündoğdu Koleji (AGK), dünyanın en prestijli organizasyonu TEDx Konferansı’na dördüncü kez ev sahipliği yaptı.

Prestijli TEDx lisansını dördüncü kez alarak bölgemizde önemli bir etkinliğe imza atan Adana Gündoğdu Koleji’nin Performans Gösteri Merkezinde (PGM) 700’e yakın davetlinin katıldığı TEDxGündoğduKoleji etkinliği “Miras” temasıyla gerçekleştirildi. Etkinliğe kendi alanlarında başarılı, fikirleriyle gençleri etkileyecek, değişime yön vermiş 12 seçkin konuşmacı katıldı. İlham verici fikirlerin paylaşıldığı etkinlik, genç zihinlerde filizlenecek birçok yeni fikre kaynak oldu. TEDxGündoğduKoleji Direktörü Coşkun Uğun, ekip olarak etkinliğin kusursuz geçmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmadığını söyledi.  

EN PRESTİJLİ ORGANİZASYON

TEDxGündoğduKoleji Koordinatörü Hüsnü Arda, “Adana Gündoğdu Koleji olarak, yaparak yaşayarak öğrenmenin çocuklarımız ve gençlerimiz için çok önemli olduğuna inanıyoruz. Bu sebeple bölgemizde eğitime katkı sağlayacak birçok etkinliğe yer veriyoruz. “TEDxGündoğduKoleji” de bu etkinliklerin başında geliyor. İlkini 2016’da düzenlediğimiz TEDxGündoğduKoleji etkinliğimizin bu yıl “Miras” temasıyla dördüncüsünü düzenledik. Eğitim hayatının her aşamasında değişimin öncüsü olmuş Gündoğdu Kolejinin eğitime katkıları her geçen gün artarak devam etmektedir. Okulumuz sanatsal faaliyetlerden sosyal kalkınma projelerine kadar toplumsal hayatın her kademesinde ilerlemenin ve değişimin öncüsü olmaya devam edecektir.” Dedi.

GÖKHAN GÜNDOĞDU TEŞEKKÜR ETTİ

Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “Miras temasıyla gerçekleştirdiğimiz, yeni fikirlerin ve ilham veren konuların heyecanlı bir şekilde ele alındığı uluslararası konuşma platformu olan TEDxGündoğduKoleji etkinliğimizde emeği geçen tüm takım arkadaşlarıma, konuşmacılarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

KİMLER KONUŞTU?

Gazeteci Timur Akkurt Antrenman Bilimci, İş Adamı Burak Ay, Bağlama Virtüözü Muhlis Berberoğlu, Çocuk Doktoru-Yazar-Blogger Dr. Elif Pınar Çakır, Microsoft Kamu Sektörü ve Yatırımları GMY Dr. R.Erdem Erkul, Uzman Diyetisyen Müzda Irmak, Avukat Ata Karazincir, Keman Yapımcısı (Luthier) İsmail Kaya, Sanatçı Doğukan Manço, Yük Hayvanları Koruma ve Kurtarma Derneği Kurucusu Okan Oflaz, Dublaj ve Seslendirme Sanatçısı Kadir Özübek, Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Turgut.

 TEDx FARKI
TEDx lisansı, 25 yıllık konferans düzenleme ve fikir paylaşımı deneyimine sahip olmak demektir. TEDx etkinlikleri binlerce TED videosunun gücüyle, etkinliğin kendi konuşmacıları ve performansları ile beraber yeni fikirler, ilham veren konular ve heyecan verici konuşmalarla zenginleşen bir dünyayı yaşamanızı sağlar”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor