TEMSA KAPATILMASIN

(BÖLGE ÖZEL)-Bankalara olan borçları nedeniyle üretime ara  veren Temsa”nın  kapatılacağı yönündeki haberler yoğunluk kazanmaya başlarken,  çalışan işçiler ve yan ürün sağlayan kuruluşların da büyük bir ekonomik kriz içerisine gireceği belirtiliyor. Adana”da çok sayıda fabrikanın kapatılmasından sonra aynı durumun Mensa”da yaşanması Adana”nın olduğu kadar Türkiye”nin de gündeminde ön sıradaki yerini alıyor, fabrika işçileri ve aileleri soruna çözüm bulunmasını istiyor.

   Gazeteniz BÖLGE toplumsal konularda üstlendiği görevi Mensa ve işçileri ile yan ürün sağlayan kuruluşların yanısıra, ekonomiye vereceği zararları da düşünerek girişimlerde bulunmaya  olayı bir kampanya haline dönüştürmeye karar verdi.

  Odalar,  dernekler, sendikalar, Milletvekilleri  Adana Valiliği ve Belediye Başkanları düzeyinde istişarelerde bulunma hazırlığı yapan BÖLGE, kentin her sorununda  olduğu gibi MENSA sorununda da toplumsal görev misyonunu yerine getirmeye çalışacak.. Konuyla ilgili  yapacağımız girişimleri ve sonuçları saygıdeğer okurlarımıza paylaşacağız.. BÖLGE  halk için her zaman olduğu gibi görev başında..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor