İŞTE BİZ BUNLAR OLMASIN DİYE MÜCADELE EDİYORUZ

Açlık.. Bir aile için kötülerin en kötüsü bir durum.. Hani derler ya “Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin”  yaşadığımız durum bu.. İnsanlar açlıkla terbiye olmuyor, çareye kendini ve yakınlarını ölüme götürüyor..

İki kardeş, bir aile siyanür içerek intihar ediyor.. Haberi bir iki gün sürüyor, sonra gündemden düşüyor.. Umutsuzluk zincirleme geliyor, hayatına kıyan kıyana.. Gencecik insanlar hayatına son veriyor, pantolon isteyen oğluna parası olmadığı için alamayan ve intihar eden baba gibi, niceleri genç yaşta hayatını sonlandırıyor çaresizlikten..

Korkusuz’un manşetine bakın;

NASIL BİR ÇARKTIR BU BE. BUĞDAY BİZİM, EZİLEN BİZİZ. UN BİZİM, AÇ KALAN HİPİMİZ

Altında dört zıpkın gibi delikanlının fotoğrafı.. Biri işi olmadığı kirayı ödeyemediği için, ikincisi krediyi ödeyemediği için, biri eve ekmek götüremediği için bir diğeri borç batağına girdiği için..

Dördü de hayatını sonlandırıyor.. Yaşları 28 iye 60 arası bu dört kişinin..

İçimiz sızlıyor içimiz.. Biz Kanal İstanbul’un peşindeyiz, insanlar onurunun peşinde .. Evine ekmek götüremeyenler, borcunu ödeyemeyenler ..

İşte BÖLGE yıllardan beri bunun mücadelesini veriyor.. Çukobirlik kapanmasın diye sürekli yayın yaptık, rant peşinde koşmakla suçlayan gazeteler çıktı karşımıza.. Şimdi Temsa kapanmasın diye mücadele ediyoruz.. Neden?

İnsanlar işsiz kalmasın, huzur içinde yaşasın, evine ekmek götürsün, çocuğunu okutabilsin, kimseye muhtaç olmasın, evlerinde huzur bulsunlar diye..

Biz birçok değerlerimizi kaybettik.. İnsan sevgisi gibi, insanlara yardımcı olabilmek gibi, toplumsal barış gibi, her kesin birbirine güler yüzle bakmasının sağlanması gibi..

Bakın bakalım sokaklara.. Kaç kişinin yüzü gülüyor, tuzu kuruların dışında..

BÖLGE bu konulardaki duyarlılığını var oldukça sürdürecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın..

Çünkü biz ülkemizi, ülkemizin insanlarını seviyoruz,. Onların mutluluğunun toplumsal mutluluk ve huzur sağlayacağına inanıyoruz..

Yine rant peşinde koştuğumuzu söyleyen alçaklar çıkabilecektir..

Ama biz de ısrarla İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR anlayışımızda değişiklik yapmayacağız.

…    …   …

CHP’YE FETÖ SIZMIŞ

Günlerdir konuşuluyor, televizyon ekranlarında tartışılıyor.. CHP’ye FETÖ sızmış diye..

Hiç sürpriz değil.. Devletin kılcal damarlarına sızan bir örgüt, CHP ve diğer siyasi partilere de sızabilir.. Çokta sürpriz değildir..

Bir zamanlar çok sayıda gazete televizyon bu örgütün elindeydi, devlet neredeydi? Bir zamanlar gözyaşı dökenler  şimdi başkalarını suçlama hakkına sahip olabilir mi?

Bakın BÖLGE Gazetesi’ne.. Hiç FETÖ’nün Cuma hutbelerine yer verdi mi? Çok sayıda gazeteye para karşılığı her Cuma verilen hutbeler,  tüm ısrarlara rağmen “DİYANETİN DIŞINDA CUMA HUTBESİNİ KULLANMIYORUZ” diye reddettik..

Biz  TEHLİKENİN FARKINDAYDIK DA, devlet niye FARKINDA OLMADI?

Geçmişten bir anı anlatacağız;

Odada oturuyoruz, sekreter  gelen iki kişinin görüşmek istediğini söyledi.. “Buyursunlar” dedik.. Odaya zıpkın gibi iki kişi girdi.. Kimliklerini gösterdi, Milli İstihbarat elemanıymış ikiside.. Son derece kibar ve nezaket içerisinde, çalışan iki personelin adını verdiler ve şöyle dediler;

 “Sizi bilgilendirmek için geldik. Bu iki kişinin illegal örgütlerle ilişkisi var.. Size işlerine son verin demiyoruz, bilgilendirmek için geldik.”

Dediklerinden biri  merkezde, diğeri bir kentte muhabirimizdi .. İki gün içerisinde o iki kişinin işine son verdik..

Demek istediğimiz şu;

MİT bizi uyardı, içimizde iki kişinin illegal örgütlerle bağlantısı olduğunu söyledi ve anında önlemimizi aldık.. Devleti yönetenler  hiç bilgilendirilmedi , FETÖ  sadece Türkiye’de değil, dünyada en büyük terör örgütü haline geldi ?

Siz günlerden beri neyi tartışıyorsunuz.. FÖTÖ CHP’ye sızmış, FETÖ MHP’ye sızmış..

Sızan kadar sessiz kalanın  hiç mi suçu yok?

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor