Kaplan nereye gidiyor?

Sezona büyük umutlarla başlayan Adanaspor, 16 haftada gösterdiği performansla düşme potasının içinde bulunuyor. 16 haftalık periyotta sadece bir galibiyet alabilen Turuncu-Beyazlılar, 6 beraberlik ve 9 yenilgi gördü. Sezon hazırlığı Eyüp Arın’la yapan Adanaspor, sezon başlamadan takımın başına Levent Eriş getirildi. Alınan başarısız sonuçların ardından Levent Eriş ile yollar ayrıldı ve yerine Engin İpekoğlu getirildi.

Sezona Akhisar mücladelesiyle başlayan Adanaspor bu maçtan mağlup ayrıldı. İkinci maçında Eskişehirspor’u 3-2 mağlup eden Turuncu-Beyazlı ekip, bundan sonraki haftalarda galibiyet yüzü görmedi. 14 haftalık periyotta 6 beraberlik ve 8 yenilgi aldı. Rakip filelere sadece 16 gol atarken, kalesinde ise 28 gol görerek -12 averajı bulunuyor. Bu hafta ilk yarınını son maçında kendi sahasında Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak olan Turuncu-Beyazlılar bu maçtan da puansız ayrılması halinde ikinci yarı için çanlar daha fazla çalacak.

Adanaspor’da sakatların ve kart cezalı futbolcuların olması da dikkat çekici. Özellikle futbolcuların fazla kart görmesi tarfatarları endişelendiriyor. Bu da gösteriyor ki Turuncu-Beyazlı ekipte futbolcular üzerinde teknik heyetin ağırlığı gözükmüyor. Yönetimin de bu konuda sessiz kalması futbolcuların saha içinde daha agrasif ve vurdum duymaz tavırlar sergilemesine sebep oluyor. Öncelikle yönetimin futbolcularla toplantı yapıp saha içerisindeki tavırlarını değiştirmeleri konusunda konuşmaları bekleniyor. Yoksa bu futbolcularla ligin sonunda Adanaspor’u bir alt kümede görebiliriz. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor