“Enerji sistemlerinin kalbi Adana”

ADANA (BÖLGE)-Industrial Energy Systems EURASIA, enerji sektöründe faaliyet gösteren tüm üreticileri bir araya getirmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz Mart ayında 20 ülkeden 1400’e yakın katılımcıyı Adanalı üreticilerle bir araya getiren WIN EURASIA’nın en önemli parçalarından biri olan IES EURASIA, yenilenen konseptiyle, 2020 yılında da Adanalı firmalara önemli fırsatlar sağlamaya hazırlanıyor..

Adana’nın endüstriyel enerji alanında Türkiye’nin önde gelen markalarına ev sahipliği yaptığına dikkat çeken Hannover Fairs Turkey Genel Müdürü Alexander Kühnel şunları söyledi:

“Türkiye’nin endüstriyel enerji ihracatında Adana önde gelen şehirlerden biri.  Buradaki firmalar sektörel deneyimlerini ve bölgesel bağlantılarını kullanarak önemli işlere imza atıyorlar. Adanalı enerji endüstrisi üreticilerinin bu potansiyelini uluslararası alanda da sergilemek çok önemli. Uluslararası düzeydeki üreticilerin son teknoloji ürünleriyle bir araya geleceği IES EURASIA’da bu yıl Adana’dan elektrik enerjisi üretim sistemleri, güç tedariki, iletimi, dağıtımı, yönetimi ve depolama gibi oldukça geniş bir yelpazeden katılımcılarımız olacak” dedi.

Fuar kapsamında ETMD derneği tarafından sektörün gelecek vizyonuna katkı koyacak bir seminer ve ilk olarak üyelerinin yer aldığı özel sergi alanı da gerçekleştirilecek.  Bunun dışında 7 No’lu holde bir Enerji Zirvesini de hayata geçirmeyi planlıyoruz. Enerji verimliliği IES EURASIA’nın odaklandığı konuların başında geliyor bu yıl fuarla birlikte gerçekleştireceğimiz etkinliklerle Enerji Verimliliğini sektörün önde gelen isimleri ile konuşacağız”. 

Fuar kapsamında gerçekleştirilecek “Jeneratör Özel Bölümü” ilk kez katılımcı ve ziyaretçilerle buluşacak.  Şu ana kadar Aksa, Emsa, Arken , Güçbir , KJ Power , Genpower, Makelsan , İdea Makina , Toker Makina  gibi jeneratör firmalarımızın dahil olduğu özel bölüm kapsamında Jenaratör alanındaki teknoloji ve yenilikleri de yakından izleme imkanı bulacağız. 

Ana Hedef Enerji verimliliği

Enerji verimliliği konusunda dijital yeniliklerle bütünleşmiş çözümler sunacaklarını ifade eden Kühnel şunları söyledi;

Enerji verimliliği konusunda ziyaretçilerimize dijital yeniliklerle bütünleşmiş çözümler sunacağız. Katılımcı ve ziyaretçilerimiz enerji tüketiminin nerelerde yoğunlaştığını ve nasıl iyileştirmeler yapabileceklerini uygulama örnekleriyle deneyimleme fırsatı bulacak. Enerjide verimliliği artıracak tribünler, jeneratörler, şalt sistemleri, enerji iletimi, dağıtımı ve akıllı şebeke sistemleri sunduğumuz çözüm önerileri arasında olacak. Fuar kapsamında, sektörü ihracat hedeflediği ülkelerle ve yurtiçinden potansiyel alıcılarla  bir araya getirecek, sergilenen teknolojilerin ihracatına önemli katkılar sunacağız. dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor