Şimşek gözünü ilk 2’ye dikti

Adana Demirspor bu hafta kendi sahasında Ümraniyespor karşısında aldığı 3 puan ile diğer rakiplerinin de puan kaybetmesiyle tekrardan ilk 2 için umutlandı.  Akhisarspor’un berabere kalması ve BB Erzurum ile Bursaspor’un yenilmesiyle aradaki puan farkı 6’ya kadar düşmüş oldu.

Mavi-Lacivertli ekip, bu hafta sonu İstanbul deplasmanında İstanbulspor karşısında üç puan için mücadele edecek ve araya girecek. Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Ümraniyespor ve İstanbulspor karşılaşmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Geçen hafta alınan sonuçların kendileri için iyi olduğunu belirten Tütüneker, “Ümraniyespor’u yenmemiz gerçekten çok iyi oldu. İlk yarıda son bir maçımız kaldı. Bu hafta tüm takımlar bizim lehimize sonuçlar aldı. Yukarıdakiler mağlup oldu veya berabere kaldı. Play-Off hattı ve 2. İle aramızdaki çok puan farkı kalmadı” ifadelerini kullandı. İstanbulspor karşılaşması için de konuşan uğur Tütüneker, “Bu hafta İstanbulspor maçımız var ve son maçta da galibiyet alarak ilk yarıyı 24 puan ile kapatmak istiyoruz. Her maçı kazanmak istiyoruz ama hiç iki maç üst üste kazanamadık. İnşallah bu hafta 3 puan alabilirsek, devre arasına iyi gireriz” diye konuştu.

ŞİMŞEK SALONDA ÇALIŞTI

Öte yandan Adana Demirspor, TFF 1.Lig’in 17 haftasında İstanbulspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını salonda sürdürdü. Mavi-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, yoğun yağış sebebiyle takımın kondisyon salonunda çalıştığı belirtildi. Yapılan açıklamada, “Takımımız, İstanbulspor maçı hazırlıklarını yağmur nedeniyle kondisyon salonunda yaptığı çalışma ile sürdürdü” ifadeleri kullanıldı. İlk yarının son haftasında İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürderen Adana Demirspor’da futbolculara yağ ölçümü yapıldı. Futbolcuların devre arası kampı öncesi ikinci kez vücut yağ oranları ölçümü diyetisyen Dilan Canpolak tarafından gerçekleştirildi. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor