Adana Basketbol şaha kalktı: 88-62

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligde temsilcimiz Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol, sahasında konuk ettiği Canik Belediyespor’u 26 sayı farkla 88-62 mağlup etti. Temsilcimiz bu galibiyetle son beş karşılaşmanın 4’ünden galip ayrılmayı bildi. MÜTHİŞ YÜKSELİŞ
BB Adana Basketbol takımının yükselen form grafiği alınan skorlara da yansıdı. Canik Belediyespor’u farklı skorla geçen potanın perileri ligde beşinci galibiyetini alarak puan sıralamasında yükselişini sürdürdü.
ADAMS YİNE SAHNEDE
Danielle Adams 28 sayıyla maçın en skorer ismi olurken tecrübeli pivot 15 ribaunt ile dauble- dauble yaptı. Elina 17 sayı atarken İrem Naz 14 sayı kaydetti.  Konuk Canik Belediyespor’un en skorer ismi ise 18 sayıyla Rebecca oldu.
İREM 3’LÜ ÇEKTİRDİ
Adana Demirspor taraftarının ateşli grubu Şimşekler’in maç boyuncu destek verdiği BB Adana Basketbol takımı bu hafta sonu ise deplasmanda lider Fenerbahçe’ye konuk olacak. Bu arada karşılaşma sonrasında İrem Naz Topuz, tribünleri dolduran ve maç boyunca büyük destek veren taraftarların isteğiyle 3’lü çektirdi, büyük alkış topladı.
DEMİRTAŞ VE KARALAR’DAN ALKIŞ
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol- Canik Belediyespor karşılaşmasına protokolün ilgisi büyüktü. Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, spordan sorumlu vali yardımcısı Zafer Öz ve İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun maçı birlikte takip ederek kazanılan müsabaka sonrası oyuncularımızı ayakta alkışladı. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor