ÇGC idare binası hizmete girdi

ADANA (BÖLGE)- Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin bir süredir tadilatta olan idare binası geçtiğimiz günlerde üyelerinin hizmetine girdi.
Tadilat çalışmaları ile ilgili bilgi veren ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir, ”Mustafa Gümüşdamla Caddesi üzerinde Öğretmenler Sitesi B Blokta bulunan Cemiyetimize ait binanın bir süredir devam eden tadilatı tamamlanmış ve 28 Aralık 2019 Cumartesi günüden itibaren hizmete girmiştır” dedi.
Daha önceki başkanlar ve kendileri döneminde de çeşitli defalar tadilat yapılan cemiyet hizmet binasının bu defa duvarları, elektrik ve su tesisatları, kapı ve pencereleri, zemini tamamen yıkılarak sadece kolon direklerinin  bırakıldığını belirten Esendemir şunları
söyledi: ”Yönetim kurulumuzun büyük çaba göstererek yaptığı girişimler sonunda, Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (Akamder) tarafından tadilatı üstlenilmiştir. Akamder Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve arkadaşlarının büyük özverisine rağmen, İnşaat sektöründe başlayan ve bazı müteahitlerin intiharına da neden olan ekonomik kriz nedeniyle bir süre duran tadilat çalışmalarını Büyükşehir – Çukurova – Seyhan ve Yüreğir Belediyelerinin yanı sıra, bazı kurum ve kişilerin desteği ile büyük oranda bitirmiş bulunuyoruz. Mefruşatı da büyük oranda tamamlanmıştır.
Cemiyetimizden çok cuzi katkı konulan yaklaşık 300 bin TL harcama yapılan tesisimize üyelerimizi, basın çalışanlarını  ve misafirlerimizi bekliyoruz.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor