BAŞKANLAR ‘BALKON PARK’TA’ BULUŞTU

ADANA (BÖLGE)-Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Büyükşehir Belediye eski Başkanı Hüseyin Sözlü, eski Başkanvekili Ramazan Akyürek,  Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Çukurova Belediyesi Başkanvekili İsmail Özgen, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener, Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, Güzelyalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarında bulunan Balkon Park kafenin açılışında bir araya geldiler.

Balkon Park Kafenin yeni işletmecisi Ahmet Ağca, kısa süre önce devraldıkları Balkon Park Kafe’de yeni bir anlayış ve yüzde yüz müşteri memnuniyeti ile işe koyulduklarını anlatarak, “Öncelikle açılışımızı onurlandıran Kaymakamımız, Milletvekilimiz, tüm belediye başkanlarımız, siyasilerimiz, dostlarımız ve müşterilerimize teşekkür ederiz. Balkon Park Kafe Adana’da aileniz ile huzur içerisinde gelip huzurlu zaman geçireceğiniz ender mekanlardan biri olacaktır. Güler yüzlü personelimiz ile tek amacımız hizmet olacak ve tüm Adanalı hemşehrilerimizi Balkon Park Kafeye bekliyoruz” dedi.

EKONOMİK KRİZDE YATIRIM ÖNEMLİ

Açılış kurdelası kesilirken protokol üyeleri de Adanalıya güzel bir yer kazandıran işletmeci Ahmet Ağca ve emeği geçenlere teşekkür ederek, “Çok güzel bir yer ve harika bir şekilde dizayn edilmiş. Ekonomik kriz var denilen ortamda bir işletmeyi devralmak ve istihdam yaratmak çok önemli. Biz girişimcilerimizi sonuna kadar destekliyor ve yatırım yapan her insanımıza moral anlamında yanlarında olmaya çalışıyoruz. İnşallah Adanalılarla Balkon Park Kafeye sahip çıkacak ve daha da büyümesini sağlayacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” dediler.     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor