Kutluca; ’Suriye’ye yardımcı olmak insani bir görevdir’’

ADANA (BÖLGE)- Ortadoğu da yaşanan olumsuz gelişmeler açlık, sefalet, kan ve göz yaşı akıtırken, insani değerleri ön planda tutarak İçişleri Bakanlığınca başlatılan ‘’Bir aradayız, İdlib’in yanındayız’’  yardım kampanyasına destek için Adana Valiliği, Belediyeler, kamu, ODA  ve sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek, insani yardım kampanyası başlattı.

“EL UZATMAK İNSANLIK GEREĞİDİR”

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, ‘’Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş’ın  Adana da başlattığı ‘Bir aradayız, İdlib’in yanındayız’ insani yardım kampanyasını destekliyoruz’’ dedi.  ‘’Suriye’deki savaşın neden olduğu insanlık dramına bir nebze de olsa yardımcı olmak insani bir görevdir’’ diyen Kutluca, sınırımıza doğru göç eden ve göç etmeye devam eden kadın, çocuk ve yaşlıların yiyecek, giyecek, barınma ve kışlık ihtiyaçlarının karşılanmasına destek amacıyla, TÜMSİAD ve BEŞİR derneği olarak yardımcı olacaklarını ifade etti. Kutluca, ‘’Türk Milleti olarak,  tarihten bu yana hep kadim değerlere sahip çıktık. Daima mazlumun yanında olduk. Korunmaya muhtaç öksüz ve yetimlere el uzatmak, insanlığın gereğidir’’ şeklinde konuştu.

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca,  ‘’Bir aradayız, İdlib’ın yanındayız’’ insani yardım kampanyasına destek vereceklerini açıklayarak,  başta Sayın valimiz Mahmut Demirtaş’a, Belediye Başkanlarına, kamu, ODA ve Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor