Müftü Demirlenk, “Çocuklar yarınlarımızın ümididir”

ADANA (BÖLGE)-Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi (ÇEKOM)Çocuk Evlerinde kalan çocuklar Çukurova Müftülüğü ziyaret ederek İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü (ÇEKOM) Fatih Ataş, ÇEKOM’da görevli müftülüğümüz  personellerden Muharrem Özdoğan , Alişadi Özdoğan ve Sorumlusu öğretmenler  eşlik etti.

Müftülük makamında gerçekleşen ziyarette çocuklarla tek tek ilgilenen Müftü Kadir Demirlenk,  ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Çocuk evlerimizden gelen yavrularımızın Müftülüğümüzü ziyaret etmelerinden dolayı çok memnun olduk. Merak ettikleri her şeyi rahatlıkla sorma imkânı buldular. Çukurova Müftülüğü olarak çocuk Evlerinde kalan yavrularımızın her zaman yanında olduğumuzu dile getirdi. Umarım bu ziyaretleri sürekli olarak devam eder.” dedi

Peygamberimizin yetime verdiği öneme değinen Müftü Demirlenk, Çocuklarımızın hem Allah’ın emaneti hem de toplumun emaneti olarak gördüklerini, üzerimize düşen sorumluluklarını yerini getireceklerini belirtti.

Yarınlarımızın ümidi, güvencesi olan çocuklarımız için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Müftü Demirlenk, kimsesiz ve yetim çocuklara kol kanat geren, onlara güzel ve huzurlu ortam sağlayan herkese teşekkür ederek, çocuk evlerinde kalan çocuklara Diyanet İşleri Başkanlığı yayınları başta olmak üzere çeşitli hediyeler verdi. Hayır sahibi tarafından ikram edilen yemekten sonra öğle namazını Ramazanoğlu camiinde cemaatle kılarak ziyaretlerini tamamladılar.

Son zamanlara Diyanet işleri başkanlığı ciddi manada kurumumuzda kalan çocuklara katkılarının olduğunu hissettiklerini ifade eden Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü (ÇEKOM) Fatih Ataş, “Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklara Yönelik Umre Ödüllü Bilgi Yarışmasına kurum olarak katıldık ve  ÇEKOM’dan biri bayan diğeri erkek, 2 öğrencimiz il birincisi olarak umre mükâfatı kazandı.” dedi

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor