KRİPTO FETÖCÜLER

17 Ocak Cuma günü sabah sabah 55 yıllık yaşadığım alışkanlığın devamı olarak ilk işim en az üç ulusal gazeteyi okur, gözden geçiririm.

Sözde FETÖ ile mücadele eden hükümete, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bağlı iktidar medyasından HÜRRİYET ve SABAH gazetelerinde, ağırlaştırılmış MÜEBBET cezası alan, sonra da İSTİNAF MAHKEMESİ KARARI ile BERAAT eden Metin İyidil’in tutuklandığı haberi iki gazetenin de sayfalarında büyüteçle arayabileceğimiz kadar çok az ve gizlenerek verilmiş. 17 Ocak 2020 Cuma günkü Hürriyet ve Sabah gazetelerini bulup bakabilirsiniz.

Tesadüf bu ya 16 Ocak 2020 günkü Ulusal gazetelerde Bank Asya’ya 17-25 Temmuz’dan sonra milyon dolarlar yatıran, Zaman Gazetesi’nden de hisse satın alan Fettah Temince için mahkemenin arama kararına Emniyet’in adresinde bulunamadı diye bilgi vermesi de yine çok az ve dikkat çekmiyecek küçüklükte verilmişti.

Oysa AKP Genel Başkanı televizyonların ekranları önünde Fettah Temince’ye ihale veriyordu.

Bu arada FETÖ ile mücadeleyi nasıl yaptığı çok aşikar olan SÖZCÜ GAZETESİ’nin 17 Ocak 2020 Cuma günkü sayfalarını ve sekiz sütuna manşet ettiği haberi okuyun! Metin İyidil ile yaptığı haberi okuyunca Sözcü Gazetesi’nin neden FETÖ’ye yardım etiğinden cezalandırıldığını anlarsınız sanırım.

Sözcü Gazetesi başından beri FETÖ’yle mücadele için çok net duruş sergilerken, FETÖ’yle mücadele ediyorum diyen hükümetin ve AKP’nin yandaş medyası Metin İyidil’in haberini sayfalarında saklayarak yoksa yandaş müteahhitlerden Limak’ın sahibi, Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’i mi koruyorlar.

Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini Metin İyidil’i saklamaktan gözaltına alınıyor, ama hemen geri bırakılıyor.

Bank Asya’nın önünden geçenlerde işinden ve ekmeğinden oluyor!..

İster istemez FETÖ ile mücadele edenlere ve FETÖ’nün siyasi ayağının deşifre edilmesine engel olanlara ben artık KRİPTO FETÖCÜLER diyorum.

Yoksa bu mücadelede de mi AKP Genel Başkanı kandırılıyor?

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor