Dilek Özcan güven tazeledi

(HABER MERKEZİ)-Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Kadın Kolları seçimi yapıldı. İki liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Dilek Özcan ile Özlem Öğüdücü başkanlık için yarıştılar. Yapılan oylama sonucunda oyların çoğunluğunu alan mevcut başkan Dilek Özcan tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Seçimden sonra bir konuşma yapan Dilek Özcan, “Seçim sürecinde gece gündüz demeden,yorulmadan bana emek veren birlikte yol yürüdüğüm ve yürüyeceğim değerli yönetimime,geleceğimiz olan sevgili gençlik kollarımıza,gerek telefonla gerek yanıma gelerek bana destek olan bütün yol arkadaşlarıma emeklerinden,özverilerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum.Seçimin kaybedeni yoktur.Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur” dedi.

CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan da her iki adayı kutlayarak, “Kaybedenin olmadığı kazananın partimiz olduğu bilinci ile kongrede güven tazeleyip  seçilen Dilek Özcan ve yönetimine başarılar dilerim. Bir diğer aday olan Özlem Öğüdücü kardeşime bundan sonraki yaşamında sağlık ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor