İl Spor Güvenlik Kurulu toplandı

İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı Adana Valisi Mahmut Demirtaş başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Zafer Öz, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Jandarma Komutanı J.Albay Gazi Demir, spor kulüpleri yöneticileri ile diğer yetkililer katıldı.

Vali Demirtaş, 6222 sayılı spor müsabakalarında şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair İçişleri Bakanlığı’nın genelgeleri ve spor müsabakalarında şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanunun uyşgulanmasına ilişkin yönetmelik gereğince gerçekleştirilen toplantıda değerlendirmede bulunarak, “İlimizde spor alanlarında yapılacak spor müsabakalarının güvenliğinin sağlanmasına ilişkin önlemleri gözden geçirmek için bir araya geldik. Vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içinde gittiği müsabakaları zevkle ve güvenli bir şekilde izlemesi bizler için en önemli önceliklerden birisidir” diye konuştu.

Müsabakaların hem sporun ruhuna ve centilmenliğine uygun şekilde yapılması hem de vatandaş tarafından o centilmenliğe uygun şekilde izlenmesini sağlayacak ortamın oluşmasını temin etmeyi amaçladıklarını belirten Vali Demirtaş, tüm kurumların koordinasyon içeisinde görevlerini titizlikle yerine getirdiklerine inandığını belirterek, müsabakalarla ilgili alınması gereken tedbirlerin müsabaka öncesi, esnası ve sonrasını kapsayacak şekilde titizlikle uygulanması gerektiğini ifade etti. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor