ÇOK MU ZOR OZAN GÜLAÇTI?

 Tarih 19 Ekim 2018..  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün başkanlığında meclis toplantısı yapılıyor.

Gündem dışı söz alan AKP Grup Sözcüsü Ozan Gülaçtı, Altın Koza Festivali’nin adının değiştirilmesini gerekçe göstererek Hüseyin Sözlü’yü hedef alan konuşmalar yapıyor. Hüseyin Sözlü sinirleniyor, sabrediyor.. Sinirleniyor, yine sabrediyor ve en sonunda patlıyor, Ozan Gülaçtı’yı sert sözlerle eleştirip, bağırarak salonu terketmesini istiyor.

Bu durumda Gülaçtı da grubuyla birlikte salonu terkederken, Başkan Sözlü’nün şu sesleri salonda yankılanıyor;

“Neredeyse Altın Koza üzerinden hırsızlık yaptığımı söyleyecek. Oyuncak gibi kuruyorlar,  geliyor konuşuyor. Dışarıda da ‘kikikiki’ yapıyor yüzüne. Var mı böyle avanta? Biz de Adana çocuğuyuz ya. Belediye başkanı sıfatımız var diye diğer sıfatlarımızı terk etmedik ki” 

Ozan Gülaçtı Eczacı ve MÜSİAD üyesidir. AKP Adana örgütünde yöneticilik yapmıştır.. Ön plana çıkmayı seven, hatta bunu Show’a dönüştürmeyi seven bir yapıya sahiptir..

Sözlü döneminde çok konuşan, ittifakta buluştuğunda da yanında yeralan ve hatta savunucusu olan biri olarakta tanınır..

Dün yine konuştu.. Meclisi yaklaşık 60 dakika meşgul etti.. Konu ihalelerin veya doğrudan teminin yapılmasına ilişkin..

Diretiyor da diretiyor.. Başkan cevap veriyor. Konuşuyor, konunun uzmanı açıklama yapıyor tatmin olmuyor, konuşmaya davam ediyor..

Başkan Zeydan Karalar, nedenlerini açıklıyor, Belediyeye güvenin kalmadığını söylüyor, kimsenin ihaleye katılmadığını, pazarlık usulüne bile yanaşılmadığını anlatmaya çalışıyor, Gülaçtı bildiğini okumaya devam ediyor..

Yani tam bir GÜLAÇTI SHOW izledik yaklaşık 60 dakika..

Ozan bey kardeşim! Bak çok gençsin, heyecanlısın, anlıyoruz.. Siyasi ikbalin için iyi de mücadele veriyorsun onu da anladık.. Ama siyaset ayrı şey, Show ayrı şey, söyleneni dinlemek doğruları kabullenebilmekte ayrı şey..

Sen muhalefet yapacaksın diye, kimse 90 dakika boyunca seni dinlemek zorunda değil..

Bak sana bir öneride bulunayım..

Anladık, hukukçu değil eczacısın.. Siyasetin içindesin.. Hukukçu bir arkadaşınla konuş, o anlattıklarını kendisine anlat, Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunmak için bir dilekçe hazırlat, altına da imzanı at.. Çok konuşmakla değil, doğru konuşmakla bir yere geleceksen, gelirsin..

Bırak orada halkın 90 dakikasını alacağına,  avukatının 5 dakikasını alıver ne olacak!

Ha “Ben politik Show yapıyorum, benim hakkım ve ekmek kapım” diyorsan,  buradan sana ekmek çıkmaz Ozan Gülaçtı!

Senden önce Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay konuştu. Uslubu buram buram nezaket kokuyordu.. Ne hırsızlıktan, ne ihaleden, ne doğrudan teminden bahsediyordu ve sorununu anlatıyordu.. Hem kendisi hem Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, birbirlerini hiç kırmadı.. Biri nezaket içerisinde sorunları onlattı, diğeri aynı nezaketle cevap verdi.. Ve sonunda her ikisi de birbirine teşekkür etti..

Çok mu zor Ozan Gülaçtı?

…………….

AZARLAYAN Adana’nin eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü..

AZARLANAN AKP’nin Adana Büyakşehir Belediye Meclis üyesi Ozan Gülaçtı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor