AKAMDER’den Mehmet Tığıl’a ziyaret

ADANA (BÖLGE)-AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu beraberinde Başkan Yardımcısı Ali Tatlıdil ve Genel Sekreter Adnan Kemali Ünal’ la birlikte; Adana Şakirpaşa Havalimanı Başmüdürlüğüne atanan Mehmet Tığıl a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görüş alışverişinde bulundular.

ŞAKİRPAŞA HAVALİMANI YENİ HAVALİMANINA ENDEKSLİ

Adana Şakirpaşa Havalimanı Başmüdürü Mehmet Tığıl açıklamasında; “AKAMDER in ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, Havalimanının Ülkemiz ve Bölgemiz için önemine dikkat çekti. Başmüdür Mehmet Tığıl “Havalimanında Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere önemli uçuşların gerçekleştiğini ve Havalimanımız bütün personeli ile Çukurova Bölgesine hizmete devam ediyor.” Dedi.

YENİ HAVALİMANININ YAPIMI ‘YAP İŞLET DEVRET’ MODELİ OLMAMALIDIR

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ziyaretteki açıklamasında; “Adana Şakirpaşa Havalimanı Başmüdürlüğüne işi çok iyi bilen birim içinden olan Mehmet Tığıl ın atamasının son derece isabetli olduğunu ifade ederek, yeni Havalimanının bir an önce yapılmasını temenni ediyoruz. Ancak Çukurova Havaalanı kesinlikle “Yap İşlet Devret” modeli şeklinde olmamasını arzu ediyoruz. Bu kadar uzamasını bu sebebe bağlıyoruz. Keşke, Kamu yatırımlarından direk ihalesi yapılsa da bir an önce Adana ve Mersin Havaalanına kavuşsa.” Dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor