Tütüneker, oyuncularını uyardı!

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Bursaspor maçı öncesi futbolcularını uyararak, “Yol uzun, havaya girmeyelim” dedi. Mavi-Lacivertli ekip bu hafta oynanacak Bursaspor maçına odaklanmış durumdalar.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Tütüneker futbolcuların karşısına çıkarak, “Bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız bir Bursaspor maçı var. Oraya yüksek konsantrasyonla gitmemiz lazım. Havaya girmenin anlamı yok. Daha yolumuz uzun. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Önümüze bakacağız. Tek tek gidiyoruz. Takımın performansından dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu. Bu arada Mavi-Lacivertlilerde iki günlük iznin ardından Bursaspor maçı hazırlıklarına başladı. Tam kadroyla sahaya çıkan takımda morallerin yerinde olduğu gözlendi. Yönetim kurulu antrenmanı izleyerek oyunculara destek oldu.

TRAORE CEZALI

Adanaspor maçında sarı kart gören Traore cezalı duruma düştü. Başarılı futbolcu Bursaspor deplasmanında forma giyemeyecek. Ligin ikinci yarısında iyi bir hava yakalayan Mavi-Lacivertlilerde Traore, bu hafta oynanacak kritik Bursaspor maçında sahadaki yerini alamayacak. Traore 17 maça çıktı ve 2 asistlik bir performans sergiledi.

Bu arada Adana Demirspor’da 5 isim kart sınırında bulunuyor. 3’er sarı  kartı bulunan Adil Demirbağ, Mehmet Uslu, Sinan Kurt, Vedat Bora ve Kaleci Kurtuluş, Bursaspor maçında forma giymeleri ve sarı kart görmeleri durumunda Altınordu karşılaşmasında cezalı duruma düşecekler. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor