ATO’dan ÇGC’ye ziyaret

ADANA (BÖLGE)-Adana Ticaret Odası (ATO) Meclis Başkanı İsmail Acı ve ATO Disiplin Kurulu Başkanı, aynı zamanda Sezgi Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yavuz, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’e ÇGC Kültür ve Sosyal Tesislerinde ziyarette bulundu. Başkan Esendemir; Acı ve Yavuz’a öncelikle ÇGC tesislerini gezdirerek fotoğraf çektirdi.

Yeni dönem başkanlığı için ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir’i tebrik eden İsmail Acı ve Yüksel Yavuz  , ÇGC Genel Kurulu’nun tüm basın camiasına hayırlı olmasını temenni etti.

ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nin konumu ve bulunduğu mekan açısından adeta doğal plato gibi bir görünüme sahip olduğunu, Seyhan Nehri kenarındaki tesisin çok amaçlı olarak kullanılabileceğine dikket çeken, Acı ve Yavuz; böylesine güzel bir konuma sahip olan tesislerin basın sektörüne çok faydalı olacağını, Adana’nın tanıtımı açısından da  ÇGC Kültür ve Sosyal Tesislerinin önemli rol oynayabileceğini ifade ettiler.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, ATO Meclis Başkanı Acı ve ATO Disiplin Kurulu Başkanı Yavuz’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, her iki başkanın ATO çatısı altında gerçekleştirecekleri çalışmalarda da başarılar diledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor