MHP’li Varlı’dan üreticilere ziyaret

ADANA (BÖLGE) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen şiddetli soğuk ve don afetinden etkilenen bölgelerde ziyaret ettiği üreticileri dinledi.

VARLI; MUHTARLARLA, ÇİFTÇİLERLE GÖRÜŞTÜ

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, geçtiğimiz günlerde şiddetli don etkisinin yaşandığı Adana’da üreticilere ziyarette bulundu. MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener’in de katıldığı ziyaretlerde Milletvekili Varlı; Misis, Geçitli, Ziyanlı, Akpınar, Çelemli, Belören, Kaşlıca ve Çotlu gibi köyleri gezdi. Adı geçen bölgelerde muhtarlarla ve çiftçilerle görüşen Varlı, yaşanan sorunla ilgili bilgiler aldı.

“ÜLKE EKONOMİSİNİ DE ETKİLİYOR”

Gezi ve incelemelerin ardından açıklamada bulunan Muharrem Varlı “Başta narenciye olmak üzere çeşitli meyve bahçelerinde, fidanlıklarda, sebze tarlalarında don afetinin olumsuz etkilerini yerlerinde tespit ettik. Adana’mız Türkiye’nin en önemli tarım merkezi konumunda. Çukurova bölgesi Türkiye’nin besin deposudur. Yaşanan her türlü olumsuzluklar sadece üreticilerimizi değil, tüm vatandaşlarımızı, ihracatla elde ettiğimiz kazanımları, dolayısıyla ülke ekonomisini de etkiliyor.” diye konuştu.

“ÜRETİCİNİN MESELESİ HEPİMİZİN MESELESİ”

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı “Yaşanan soruna duyarsız kalmamız mümkün değildir. Tarlasını, bağını, bahçesini ekip-biçen üreticilerimizin meselesi, hepimizin meselesidir. Yüreğir ilçemizde ve diğer bölgelerde bu geziler sonucunda edindiğimiz bilgileri, yaptığımız tespitleri ilgili mercilere aktaracağız. Mağduriyetlerin giderilmesini istiyoruz. Devletimiz güçlüdür ve gerekeni yapacaktır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kıymetli hemşehrilerimizin, fedakâr üreticilerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor