Vali Demirtaş’tan AOSB’de faaliyette bulunan firmalara ziyaret

ADANA (BÖLGE)- Vali Mahmut Demirtaş, Adana Organize Sanayi Bölgesinde faaliyette bulunan GENER Tarımsal Alet Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Con-imex Prefabrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile PFI Middle East Şirketini ziyaret etti.

Ziyareti sırasında; prefabrik bina yapımı, tarım aletleri don kırıcı pervaneleri ile soğuk hava depo kapıları üretiminin gerçekleştirildiği firmaların sahibi İbrahim Öngen’den şirketlerin istihdam ve üretim kapasiteleri hakkında bilgiler alan Vali Demirtaş, İbrahim Öngen’e kent ve ülke ekonomisine sağladıkları katkılar için teşekkür etti.

Ülkemizin ekonomik hedeflerine ulaşması yolunda kendilerine düşen sorumlulukları yerine getirirken ekonomiye katkı sağlayan tüm yatırımcıların yanlarında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Vali Demirtaş, “Adana’yı sanayi sektöründe yeni bir aşamaya taşıma hedefliyle birçok çalışma gerçekleştiriyoruz. Yapacağınız yatırımlarla, sağlayacağımız istihdamla bu şehrin güzel insanlarının sosyo-ekonomik düzeylerini yükseltmek gayreti içerisindeyiz.” dedi.

Vali Demirtaş’ın ziyareti, tesislerde yaptığı incelemelerin ardından sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor