Tütüneker: Hiçbir şey bitmedi

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, zorlu geçen ve 3-2 kazanılan Menemenspor maçının ardından yaptığı basın toplantısında “Hiçbir şey bitmedi” dedi.

Tütüneker, takımın iyi bir karakter ortaya koyduğunu ifade ederek, “İlk 20 dakikada sahada yoktuk ama sonradan istekli ve baskılı oyunumuz sonuç getirdi. 2-0’dan sonra Menemenspor gibi bir takıma karşı geri dönüşü beklemiyorduk ama o oyunu en azından oynarız diye ikinci yarıya çıkmıştık. Yolumuza devam ediyoruz, hiçbir şey bitmiş değil. İlk 2 şansımız var, onu da her hafta değerlendirmek istiyoruz. Zor bir lig, her maç bizim için kolay değil ama bazı şeylerin üstesinden gelebiliyoruz, bu hafta olduğu gibi. Takımımı tebrik ediyorum, Menemenspor’a da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan Adana Demirspor’da ikinci yarıda en çok göze batan futbolcular Erkan Zengin ile Volkan Şen oldu. Devre arasında transfer olan Erkan Zengin Adana Demirspor’un çıkışında başrol oynadı. Başarılı futbolcu görev aldığı 7 maçta attığı 2 gol ve 8 asistle Mavi-Lacivertli takımın başarısında başrol oynadı. Takım kaptanı Volkan Şen’de attığı goller ve asistlerle takımının diğer bir başarılı futbolcusu oldu. Menemenspor’u 3-2’lik skorla geçilen maçta karşılaşmanın üçüncü golünü atan Volkan Şen, ligdeki gol sayısını da 5’e çıkardı. Sezon başında tranfser edilen 32 yaşındaki oyuncu bu sezon 20 maçta görev aldı ve 5 gol atarken 7 de asist yaptı. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor