Tütüneker iddialı konuştu

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, “Süper Lig’e ilk ikiden çıkmak istiyoruz. Bunu da yapacak gücümüz var, şu an potanın içerisindeyiz ve iddiamız devam ediyor” dedi.

Mavi-Lacivertli ekip, ligin 26.haftasında Cumartesi günü saat 16.30’da deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Uğur Tütüneker, Hatayspor ile 1-1 berabere kaldıkları m açı değerlendirirken, yarıştan kopmadıklarını vurguladı. Fatih Karagümrük maçına odaklandıklarını kaydeden Tütüneker, “Oradan iyi bir skorla dönersek iyi olur, her maçın bu ligde zor olduğunu biliyoruz. Kazanmak için oynayacağız. Tekrardan 7 günde 3 maç oynayacağız. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bazı maçlara çok ciddi diyoruz kolay oluyor. İkinci yarı puanımız da kötü değil. Bizim daha 9 maçımız var. Her maça kazanma parolasıyla çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.

Cezalı oyuncuların yerine sahaya çıkıp mücadele edecek futbolculara sahip olduklarını aktaran Uğur Tütüneker, “Maçın ne olacağını maçtan önce bilemeyiz. Mücadele yerinde. İyi bir  takımımız var. Fatih Karagümrük maçı çok önemli. Onu da alabilirsek ki almaya gidiyoruz bakacağız ondan sonrasına. Kadromuz geniş, cezalı oyuncularımızı telafi edecekler var. Önümüze bakmamız lazım. 41 puanla potanın içerisindeyiz.Herkes puan kaybedebilir. Gole giden bir takımız, takım artık daha iyi oturmaya başladı, önümüzdeki haftalarda daha iyi olabilir diye düşünüyorum” dedi. Bu arada Fatih Karagümrük-Adana Demirspor maçını Trabzon bölgesi hakemi Ramazan Keleş yönetecek. Keleş’in yardımcılıklarını ise Mehmet Şahan Yılmaz ve Cemil Tunç yapacak. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor