‘İş Hukuku’ eğitim programı tamamlandı

(HABER MERKEZİ)-Türkiye Barolar Birliği, Adana Barosu ve Türkiye Avukatları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (TÜRAVAK) işbirliği ile düzenlenen “İş Hukuku” konulu sertifikalı ileri eğitim programı Seyhan Otel’de tamamlandı.

6-7-8 Mart 2020 tarihleri arasında yapılan eğitim seminerinin kapanış törenine Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Timur Ortatepe de katıldı.

Moderatörlüğünü TÜRAVAK Başkan Yardımcısı Av. Elif Şahin Taşkın’ın yaptığı programlarda; Yargıtay Hukuk Genel Kurulu Üyesi Hakim Bektaş Kar; İş Güvencesi ve İş Yargılaması, Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Üyesi  Hakim Şahin Çil; İş Sözleşmesi ve Türleri, İşçilik Alacakları ve Tazminatlar, İş Hukukunda Çalışma ve Dinlenme Süreleri, Dava Şartı Olarak Arabuluculuk Uygulamaları ve Av. Elif Şahin Taşkın İşçilik Alacakları Hesaplamaları Uygulaması hakkında sunumda bulundular.

Eğitim programı 50’şer dakikalık günde 8, toplamda 24 dersten yapıldı.

Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Elazığ, Gaziantep, Hatay ve Kayseri olmak üzere toplam 103 katılımcı seminere rağbet gösterdi.

Programın kapanış töreninde konuşan ve Baro Başkanı Av. Veli Küçük’e sertifikasını takdim eden TÜRAVAK Yönetim Kurulu Başkanı Av. Rifat Ertem, ev sahipliğinden ötürü baro ve çalışanlarına teşekkür etti.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, katılımcılara hitaben, kadın meslektaşlarının katılımcı sayısının fazla olmasının sevindirici olduğunu belirterek, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı ve eğitimin verimli olduğunu vurguladı.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, “Meslektaşlarımızın kendilerini sürekli yenileyebilmeleri için eğitimlere çok önem veriyoruz.  Geçmiş dönemde olduğu gibi bu yılda Baromuzda düzenlemiş olduğumuz eğitimler ve seminerlerle, meslektaşlarımızın mesleki gelişimine büyük katkı sağladık. Bundan sonra da eğitim çalışmalarımız devam edecektir. Bugün, meslektaşlarımıza İş Hukuku sertifikası vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. TÜRAVAK ve Türkiye Barolar Birliği’ne emekleri ve katkılarından dolayı Adana Barosu olarak teşekkürlerimi sunuyorum. Meslektaşlarımıza başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor