YİNE SURİYELİLER!

Bir ihbarı değerlendiren Adana polisi, Mirzaçelebi Mahallesi’nde kaçak hastaneden sonra, Sucuzade Mahallesi’nde de kaçak tıp merkezi buldu. Yapılan operasyon sonucu 3’ü kadın 7  kişi gözaltına alınırken, aramada da gebelik muayenesinde kullanılan masalar, ultrason cihazı, diş üniteleri, 2 bin hap ele geçirilirken kaçak tıp merkezi de kapatıldı.

(HABER MERKEZİ)-Adana polisi Suriyelilere ait olduğu öne sürülen kaçak hastaneden sonra, kaçak tıp merkezini ortaya çıkardı. Sahte doktor ve eczacı olduğu bildirilen 3’ü kadın 7 zanlı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mirzaçelebi Mahallesi’nde yaklaşık bir ay önce gizli bölmeli kaçak hastane ortaya çıkarmış zanlhıları gözaltına alarak kaçak hastaneyi kapatmış içindeki malzemelere de el koymuştu.

Polis aynı mahalleye çok yakın olan Sucuzade Mahallesi’nde de kaçak tıp merkezi kurulduğu ihbarı alan Adana polisi, kaçak tıp merkezi olduğu söylenen adresi takibe aldı. Yapılan takipte kaçak tıp merkezini yabancı uyruklu şahısların açtığı ve hastaların da çoğunlukta onlardan olduğu belirlendi.

Yakın takip yapan polis, kaçak tıp merkezine baskın yaptı, sahte doktor ve eczacı olduğu öne sürülen 3’ü kadın 7 zanlıyı gözaltına aldı. Polis kaçak tıp merkezinde yaptığı aramada da gebelik muayenesinde kullanılan masalar, ultrason cihazı, diş üniteleri, 2 bin hap ele geçirdi. Kaçak tıp merkezi de kapatıldı.

Zanlılar sorgularında suçlamaları kabul etmezken ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Kaçak tıp merkezinin bulunduğu sokakta ikamet eden vatandaşlar ise evin zemin katında tıp merkezi olduğunu, yabancı uyruklu şahısların geldiğini her türlü tıbbi müdahalenin yapıldığını sösylediler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor