Olmadı Şimşek: 2-3

Adana Demirspor, mutlak galibiyet için çıktığı Akhisar Belediyespor karşısında ummadık bir mağlubiyet alarak zirve yarışında büyük yara aldı: 2-3. Geçen iki haftada yine kendi sahasında Hatayspor ile berabere kalan ve deplasmanda Fatih Karagümrük karşısında 2-1 öndeyken galibiyeti koruyamayarak 2-2 dönmüştü. Üç haftada kaybedilen 7 puan çok büyük kayıp olarak Şimşek’in hanesine yazıldı

Fatih Karagümrük beraberliğinden sonra Teknik Direktör Uğur Tütünekerle yollarını ayırıp, yerine Cüneyt Dumlupınar’ı getirilmişti. Önemli haftalar öncesi bu hoca değişikliği soru işaretleri verdi…

MAÇTAN DAKİKALAR

Adana Demirspor maça istekli ve arzulu başladı. Sağdan soldan geliştirdiği ataklarla gol arasada bunda muaffak olamayınca Akhisar Belediyespor oyunda dengeyi sağladı.

28.dakikada konuk ekip Akhisar Belediyespor’un golü geldi. Bu dakikada konuk ekibin geliştirdiği atakta topla buluşan Skol Çikalleshi takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu dakikadan sonra Adana Demirspor daha atak oynamasına rağmen istediği golü bulamayınca soyunma odasına 1-0 mağlup girdiler.

İkinci yarıya Adana Demirspor golle başladı. 48.dakikada Kaptan Volkan Şen’in ayağından kazandığı golle 1-1 beraberliği yakaladı.

Konuk ekip Akhisar Belediyespor 54.dakikada Onur Ayık’ın ayağından kazandığı golle durumu 2-1’e getirdi.

Adana Demirspor’da 60.dakikada Erkan Zengin’in yerine Kosecki oyuna girdi.

Adana Demirspor 71.dakikada ikinci oyuncu değişikliğini Semih’in yerine Okan Alkan’ı alarak yaptı.

86.dakikada Adana Demrispor son değişikliğini Aosman’ın yerine Kone’yi alarak yaptı.

Bu golden sonra daha rahat oynayan konuk ekip, 88.dakikada Theodor Elmar Bjarnason’un golüyle durumu 3-1’e getirdi.

Adana Demirspor, uzatma dakikalarında 90+4’de golcü futbolcusu Mehmet Akyüz’ün golüyle durumu 2-3’e getirse de bu gol Mavi-Lacivertlilere yetmedi ve sahadan 3-2 mağlup ayrılarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

STAD: 5 Ocak Fatih Terim

HAKEMLER: Hakan Ceylan (**), Sezgin Çınar (**), Gökhan Barcın (**)

ADANA DEMİRSPOR: Muhammed (*), Adil (*), Semih (*) (Dk.71 Okan ), Mehmet Uslu (**), Traore (**), Aosman (**) (Dk.86 Kone ?), Volkan Şen (***), Hasan (**), Erkan (*), (Dk.61 Kosecki ), Dibba (**), Mehmet Akyüz (**)

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Gökhan (**), Cocalic (**), Musa (**), Tolga (**), Uğur (**), Rotman (**), Onur (***) (Dk.90 Aykut ?), Bjarnason (***), Erhan (**), Ergin (*) (Dk.64 Burhan ), Ckilleshi (***) (Dk.90 Muhammet *)

GOLLER: Dk.48 Volkan Şen, Dk. 90+4 Mehmet Akyüz (Adana Demirspor), Dk.28 Cikalleshi, Dk.54 Onur, Dk.89 Bjarnason (Akhisar Belediyespor)

SARI KARTLAR: Kosecki (Adana Demirspor, Uğur, Bjarnason, Onur (Akhisar Beledyiespor)

(HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor