Şimşek Eskişehir önünde

Adana Demirspor, bugün saat 19.00’da deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Kendi evinde zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Akhisarspor’a 3-2’lik skorla kaybeden Adana Demirspor, 28 hafta maçında Eskişehirspor ile karşılaşacak.

Fatih Karagümürk beraberliği sonrası Uğur Tütüneker ile yollarını ayırna ve Cüneyt Dumlupınar’ı göreve getiren Mavi-Lacivertli takım Akhisarspor’a mağlup olud ve zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Adana Demirspor son 3 maçında Hatayspor, Fatih Karagümrük ve Akhisarspor ile oynarken galibiyet alamadı. Ligin ilk devresinde Adana’da oynanan karşılaşmayı Eskişehirspor 3-2’lik skorla kazandı.

DUMLUPINAR: DAHA BİTMEDİ

Adana Demirspor’un son üç maç karnesi zayıf çıktı. Önemli rakiplerden kaybedilen 7 puan teknik direktör Cüneyt Dumlupınar’ı üzse de umutsuz değil. Dumlupınar, “Önümüzde daha 7 maç var, bitmiş bir şey yok. Yolumuza devam ediyoruz. Bu takım, inşallah 7 hafta sonra çeyrek asırlık hasrete son verip üst lige çıkacaktır. Dimdik ayaktayız, sadece bir maç kaybettik, 7 maçı da kazanacak güçteyiz ve kazanacağız. Bu maçtan dersler çıkarıp deplasmanda oynayacağız Eskişehirspor maçına odaklandık ve oradan da üç puanla döneceğimize inanıyoruz” diye konuştu. Bu arada Eskişehirspor-Adana Demirspor maçını Bülent Birnicioğlu yönetecek. Birincioğlu’nun yardımcılıklarını ise Muhammet Yumak ve Burak Cansız yapacak.(HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor