Dumlupınar: Önümüzde 6 final maçımız var

Adana Demrispor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar 4-1’lik Eskişehirspor galibiyeti ardından yaptığı basın toplantısında, “Final maçının birini geçtik, önümüzde 6 final maçımız daha var. Onları da kazanıp üst lige çıkmak istiyoruz” dedi.

Dumlupınar, “Öncelikle savaş halindeyken bu maçı oynamak kolay değildi. Konsantrasyonu üst düzeyde tutmamız lazımdı. Dünya çok kolay bir süreçten geçmiyor. Geçen hafta evimizde Akhisar Belediyespor karşısında istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Ligde 7 maçımız kalmıştı, bütün camiamızın, başkanımızın, yönetimimizin hepimizin tek arzusu, hedefi kalan 7 maçta 7 galibiyet alıp üst lige çıkmak.Bunun ilk etabı Eskişehir deplasmanıydı. Kazandığımız için mutluyuz, bundan sonra 6 maçımız kaldı. Eskişehir genç, dinamik ve mücdaeleci bir takım. Onları da tebrik ediyorum. Kalan maçlarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Adana Demirspor’da Eskişehirspor maçının önüne geçen isimler Volkan Şen, Tarık Çamdal ve Erkan Zengin oldu. Volkan Şen, 11.dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçirirken, 59.dakikada sakatlanarak yerini Berk Yıldız’a bıraktı. Karşılaşmada iki asist yapan Erkan Zengin 62.dakikada direk kırmızı kart görürken Osmanlıspor maçında cezalı duruma düştü. Diğer bir oyuncu olan Tarık Çamdal ise 76.dakikada sakatlanarak yerini Rassoul’a bıraktı. Oyuncuların son durumu ile ilgili bir açıklama yapılması bekleniyor. Adana Demirspor bu hafta sonu küme düşme korkusu yaşayan Osmanlıspor’u ağırlayacak. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor