BABA-KIZ ÖLDÜRÜLDÜ

-Bir yaralama olayı nedeniyle Diyarbakır’ın Çermiki ilçesinden Adana’ya göç eden aileden baba Selahattin ve kızı Süreyya Özkahraman, memleketlerine döndükleri gün silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

-Bahçeye çalışmaya gittikleri sırada kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısı sonucu baba ile kız hayatını kaybederken, saldırganların kaçttığı ve yakalanmaları için operasyonlar başladığı bildirildi.

(HABER MERKEZİ)-DİYARBAKIR’ın Çermik ilçesinde, yaşanan bir yaralama olayı nedeniyle  Adana‘ya göç eden Özkahraman ailesi, memleketlerine döndükleri gün silahlı saldırıya uğradı. Olayda  65 yaşındaki baba Selahattin Özkahraman ile 34 yaşındaki Kızı Süreyya yaşamını yitirdi.

Güvenlik kuvvetlerinin haber alması üzerine başlatılan operasyonlarda, sanıkların kaçtığı ve yakalanmaları için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

İddiaya göre, Özkahraman Ailesi, geçen yıl Konuksever Mahallesi’nde yaşanan ve bir kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayın ardından Adana’ya göç etti. Aile, 2 ay önce yaşadıkları Çermik ilçesine bağlı Bayırbağı Mahallesi’ne geri döndü. Ancak dün bahçelerine çalışmaya giden baba Selahattin Özkahraman ile 2 çocuk annesi kızı Süreyya Özkahraman, kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

BABA KIZ ÖLDÜ

Saldırganlar kaçarken, ihbar üzerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, baba-kızın olay yerinde hayatlarını kaybettiğini belirledi. Selahattin Özkahraman ile Süreyya Özkahraman, otopsi yapılmak üzere Adli Tıb Kurumu’na gönderilirken, mahallede yoğun güvenlik önlemi alan jandarma, saldırganları belirleyip, yakalamak için çalışma başlattı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor